«5×5» και με… 5άρα η Προοδευτική Βερδικούσιας!

Η Προοδευτική Βερδικούσιας αποτελεί σίγουρα την ομάδα του Νοεμβρίου, μη έχοντας χάσει ούτε βαθμό μέσα στο μήνα Νοέμβριο, φτάνοντας από την «ουρά» του 1ου Ομίλου της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας σχεδόν μια «ανάσα» πλέον από την τριάδα!

«Θύμα» της Προοδευτικής Βερδικούσιας αυτήν την φορά, ο Άρης Κουλουρίου, που γνώρισε την ήττα στο «σπίτι» του με το βαρύ 5 – 1.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Κώστα Μπακλαβά έφτασε τους 18 βαθμούς και την 4η θέση του 1ου Ομίλου της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, προσπερνώντας τον Άρη Κουλουρίου που έμεινε στους 17 βαθμούς και στην 5η θέση.

Τον «χορό» των τερμάτων άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό ο Νίκος Οικονόμου του Αθανασίου με σουτ, ενώ στο 15′ ο Νίκος Οικονόμου του Γεωργίου εκτέλεσε φάουλ και ο Νίκος Οικονόμου του Αθανασίου με «ψαλιδάκι» έκανε δύο τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Γιώργος Στατήρης με πλασέ στη κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0, ενώ στο 36′ οι γηπεδούχοι μειώσαν προσωρινά σε 1 – 3 με τον Σωτήρη Μοσχοβίτη με πλασέ μετά από πάσα του Τάσου Δέλλα.

Στην επανάληψη και στο 76′ μετά από πάσα του Γιώργου Στατήρη, ο Μηνάς Συνάπαλος έδωσε και πάλι «αέρα» τριών τερμάτων στην ομάδα της Βερδικούσιας.

Το τελικό 1 – 5 διαμόρφωσε στο 88′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Νίκος Οικονόμου του Γεωργίου.

Οι Συνθέσεις

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Τζικόπουλος, Καρλιγκιώτης Μ. (80′ Κρητικός), Αβέλλας, Πρατσίλας, Αρδόγλου (70′ Μιχόπουλος), Ζιώγας (60′ Γκρέτσης), Μητρούσιας, Μοσχοβίτης, Νεράτζης, Δέλλας, Γκαραγκούνης (46′ Ζαβρής).

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Χαράλαμπος Γ., Ζερδαλής Σπ. Χρ. (10′ λ.τ. Οικονόμου Ν. Γ.), Φραγκογούλας, Ζερδαλής Σπ. Δ., Χαράλαμπος Γ. (46′ Καρκατσέλας), Κουζιώνης, Μιχαλές (80′ Νανούλης), Οικονόμου Ν. Αθ., Συνάπαλος, Στατήρης (80′ Καρατζιόλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Πατσής, Ντανταλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...