Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το γειτονικό ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας ανάμεσα σε Ηρακλή Πλατανουλίων και Κεραυνό Δένδρων με τις δύο ομάδες να… σέβονται τα αντίπαλα δίχτυα και να μην σκοράρουν σε κανένα από τα 90 λεπτά του αγώνα.

Έτσι ο Κεραυνός με τον έναν βαθμό που πήρε «έπιασε» στην 4η θέση την Ελπίς Μεσοχωρίου και τον Όλυμπο Καρυάς στους 22 βαθμούς, ενώ ακριβώς από κάτω τους ακολουθεί ο Ηρακλής Πλατανουλίων με τους 20 πόντους.

Οι άνθρωποι του Κεραυνού Δένδρων ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Ηρακλή Πλατανουλίων για την άψογη φιλοξενία, ενώ συγχαίρει και τη διαιτησία του κ. Καραθάνου και των βοηθών του στη σημερινή αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Πλατανουλίων (Γιάννης Νινίκας): Πασάλογλου, Κατσής, Ζαμπόγιας, Καρκατζιάς (70′ λ.τ. Ματράκης), Λάζος Αν., Κωστίμπας, Τσάτσος, Κερίμι Γ. (50′ Λάζος Β.), Κερίμι Ρ., Γεωργούλας (70′ Τσοπάνογλου), Άλμπαν.

Κεραυνός Δένδρων (Χρήστος Τασιούλας – Φάνης Μπατραλέξης): Ράγιας, Θανασάρας, Τασιούλας, Μαυρούλης, Χατζηκρανιώτης, Σκριάπας, Αρμάντο, Αβδουλάς (60′ Ράσα), Κατσαβριάς, Μπακού, Εσιέν (70′ Κοτούκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Κακάνης, Τσούκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com