Παπαδόπουλος: «Μεγάλο μάθημα το ματς με τον Χολαργό»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας στάθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά την ήττα της ΑΕΛ από τον Χολαργό.

«Κάποιοι θα πουν ότι το παιχνίδι δεν αντέχει κριτική, αλλά εγώ θα πω ότι χωράει πολλή κριτική. Όλα τα παιχνίδια διαρκούν 40 λεπτά. Στο παιχνίδι αυτό, κάτι το οποίο προσπάθησα να το περάσω στους παίκτες αλλά δεν το καταφέραμε, το πιο σημαντικό ήταν τα 5 πρώτα λεπτά. Είναι τέτοια η δομή της ομάδας με την έλευση του κ. Κουφού και η στόχευση του παιχνιδιού τους που τα 5 πρώτα λεπτά είναι τα πιο σημαντικά. Αν καταφέρει να σου χαλάσει τη σκέψη γιατί αυτό επιδιώκει ο Χολαργός. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν λειτουργείς με αποφασιστικότητα θα έχεις τρομερά προβλήματα. Εμείς στην αρχή του παιχνιδιού δεν ήμασταν ούτε ήρεμοι ούτε αποφασιστικοί με αποτέλεσμα να παρουσιάσουμε αυτήν την εικόνα. Για όλους μας είναι ένα μεγάλο μάθημα και πιο πολύ για μένα. Γιατί είδα πόσο εύκολα μπορεί να επικρατήσει μία ομάδα όταν παίζει με το μυαλό σου. Γι’ αυτό εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε από Δευτέρα είναι να επαναφέρουμε το μυαλό μας, να έχουμε σωστή σκέψη και ηρεμία και να πορευτούμε με τον τρόπο που πορευτήκαμε μέχρι τώρα.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Χολαργού. Εμείς πρέπει να πάμε στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό και να το κερδίσουμε», δήλωσε ο κόουτς της ΑΕΛ.

– Τι έφταιξε και η ομάδα δεν είχε συγκέντρωση στα πρώτα λεπτά και γιατί δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια του α’ ημιχρόνου;

«Δύσκολα επανέρχεσαι στο παιχνίδι. Πρέπει να υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά στους παίκτες κι εμείς δεν τα ‘χουμε. Για το ότι δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, πάντα για την εικόνα της ομάδας και των παικτών ευθύνεται ο προπονητής. Απ’ ότι φαίνεται δεν έδωσα τη δέουσα βαρύτητα και προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας».

-Ακόμα και για τα εύκολα καλάθια που χάθηκαν φταίει ο προπονητής;

«Όχι αλλά για κάποια άλλα πράγματα φταίει ο προπονητής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com