Άβιλα: “Ανυπομονώ να νιώσω και να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης”

Ο Γκονσάλο Άβιλα Γκορντόν στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του 24χρονου δεξιού μπακ Γκονσάλο Άβιλα Γκορντόν για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ανυπομονεί να ζήσει και να νιώσει την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης, να πετύχει τους ομαδικούς στόχους αλλά και να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής.

Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει 47 πρωταθλήματα, ότι ο κόσμος δημιουργεί σπουδαία ατμόσφαιρα εδώ, μια ατμόσφαιρα πολύ όμορφη που ανυπομονώ να νιώσω και να ζήσω. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος σε όλους τους τομείς, που συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά γνωρίζω και για τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει.

Προσωπικός μου στόχος είναι να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής, να αποκτήσω εμπειρία και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα, γι’ αυτό άλλωστε έχω έρθει. Οι στόχοι μου είναι εκείνοι που έχει καθορίσει ο σύλλογος και θέλει να κατακτήσει.

Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους μας εδώ στο γεμάτο γήπεδο, να τους γνωρίσω και να νιώσω ό,τι και εκείνοι και τη μεγάλη τους στήριξη σε όλα τα παιχνίδια“, ανέφερε ο Γκονσάλο Άβιλα στις πρώτες του δηλώσεις.Πηγή: Sport24.gr