Άκαρπες οι προσπάθειες Αετού και Οικονόμου στο Μακρυχώρι

Η «λευκή» ισοπαλία επισφράγισε τις προσπάθειες των παικτών του Αετού Μακρυχωρίου και του Οικονόμου Τσαριτσάνης στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Οικονόμου διεκδίκησε από νωρίς την επίτευξη ενός τέρματος για να «ξεκλειδώσει» την αμυντική γραμμή της ομάδας του Μακρυχωρίου αλλά παρέμεινε αναποτελεσματική σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα (7′), ο Τσούτσας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Τσικρίκη αλλά ο τελευταίος απέτρεψε το γκολ, ενώ στο 16′ – σε μία φάση διαρκείας – το αρχικό σουτ του Τσούτσα απέκρουσε ο Τσικρίκης, στην συνέχεια η προσπάθεια του Βλαχάκη κόντραρε στα σώματα και το σουτ του τελικού αποδέκτη Πούτα μπλόκαρε ο Τσικρίκης.

Στο 35′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χύσα, ο Πέππας βρέθηκε αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή αλλά το βεβιασμένο σουτ που έπιασε έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 39′ ο Τσαπατόρης έφυγε στην αντεπίθεση, προσπάθησε να αποφύγει τον εξερχόμενο Νούσια αλλά την στιγμή που ήταν έτοιμος να σουτάρει προς την εστία ανακόπηκε υποδειγματικά από τον Μιφτάρι σε πλάγιο.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το δεύτερο ημίχρονο, παρά τις διορθωτικές κινήσεις που πραγματοποίησε ο Βασίλης Μπακογιάννης, και στο 69′ το διαγώνιο σουτ του Τσούτσα από αριστερά κατέληξε άουτ, ενώ στο 80′ το σουτ του Γανού εκτός περιοχής εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Τσικρίκης.

Στο 89′ επικίνδυνο σουτ του Δραχαλίβα απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γραβάνης (82’ Χοτάϊ), Πέππας, Παπανικολάου, Γιαννακόπουλος, Μπλάντας, Λάλλας, Χύσα (89’ Μητσογιάννης), Καζάκος, Χριστοδουλόπουλος (73’ Κυρίτσης), Τσαπατόρης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας (58′ Καραμπίνας), Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Νικολακούλης, Γανός, Τσούτσας, Πούτας (46′ Γκόλτσιος), Μουλτσιάς Δ. (58′ Δριστέλας), Δραχαλίβας Στ., Βλαχάκης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Δεληγιάννη Αλ., Παπαγεωργίου.