Άκης Τσόπελας: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της οικογένειας – Πότε θα γίνει η κηδεία του

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της οικογένειας στον Άκη Τσόπελα που πέθανε σε ηλικία 58 χρονών. Πότε θα γίνει η κηδεία του.

Ο δημοσιογράφος Άκης (Ευθύμης) Τσόπελας πέθανε εχθές (9/4) σε ηλικία 58 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έφυγε ήσυχα, με το τάμπλετ στα χέρια, στις επάλξεις της αθλητικής δημοσιογραφίας μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Η κηδεία του θα γίνει την Μεγάλη Πέμπτη στις 10.30 το πρωί από το κοιμητήριο του Ζωγράφου όπου είχε αναπαυθεί και η μητέρα του (πέθανε το 2012).

Οι πιο κοντινοί του συγγενείς, ο ανιψιός του και οι δυο πρώτες εξαδέρφες του τον αποχαιρέτησαν με ένα λιτό ποστ στη σελίδα του στο Facebook.

Έγραψαν συγκεκριμένα:

Ο πολυαγαπημένος μας Άκης έφυγε γαλήνια στον ύπνο του σήμερα το πρωί, μετά από μακρόχρονη, σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Τις τελευταίες μέρες της ζωής του, είχε την συντροφιά και την αμέριστη φροντίδα από τις δύο πρώτες του εξαδέλφες, Βίνια και Ράσμυ Τσόπελα, και τον ανιψιό του Leonidas-Romanos Davranoglou. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δούλευε με όλες του τις δυνάμεις για το πάθος του, την αθλητική δημοσιογραφία. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Θα παραμείνει για πάντα ζωντανός στην μνήμη όλων μας

Δείτε την ανάρτηση στη σελίδα του Άκη Τσόπελα στο Facebook:

The post Άκης Τσόπελας: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της οικογένειας – Πότε θα γίνει η κηδεία του appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com