«Άκυρο» για Ρισβάνη στον Εργοτέλη

Την περίπτωση του Σπύρου Ρισβάνη εξέτασε σύμφωνα με δημοσίευμα ο Εργοτέλης, με τον Παναθηναϊκό όμως να είναι αρνητικός. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Live Sport», οι κρητικοί προσέγγισαν το «τριφύλλι» τόσο για τον Ρισβάνη, όσο και για τον Νίκο Μαρινάκη.

Η απάντηση που πήραν από τον Παναθηναϊκό σε ότι αφορά τον Έλληνα στόπερ όμως ήταν αρνητική. Ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο ποδοσφαιριστής της περασμένης σεζόν και δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Σε ότι αφορά τον Νίκο Μαρινάκη, ο δεξιός οπισθοφύλακας όλο αυτό τον καιρό αναζητά κάτι καλύτερο από έναν δανεισμό στην Ελλάδα. Γι΄ αυτό το λόγο έχει απορρίψει εδώ και καιρό την περίπτωση της Νίκης Βόλου, ενώ δεν… τρελαίνεται να επιστρέψει στην ιδιαίτερή του πατρίδα και να αγωνιστεί στον Εργοτέλη.

Έτσι, αναζητά μια καλύτερη λύση στο θέμα του δανεισμού του και σύμφωνα με την «Goal» έχει πρόταση τόσο από Ολλανδία, όσο και από Ιταλία και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το που θα παραχωρηθεί…

Πηγή: gazzetta.gr