Άλλαξε, μονάχα κατηγορία…

Η κατηγορία άλλαξε ο Ηρακλής Χάλκης όμως όχι!

Ίδιος και απαράλαχτος με την περσινή επιτυχημένη ομάδα παρουσιάζεται και φέτος ο Ηρακλής Χάλκης καθώς κανένας ποδοσφαιριστής δεν αποτέλεσε παρελθόν, με την διοίκηση να παραμένει η ίδια όπως και το τεχνικό τιμ, έχοντας τον “μάγο” Σπύρο Μούτσιο στο τιμόνι για δεύτερη χρονιά.

Οι απαιτήσεις όμως που παρουσιάζει η Α ΕΠΣ Λάρισας έιναι μεγαλύτερες από αυτές της Α 1 όπου και αγωνίζοταν την περσινή χρονιά ο Ηρακλής με τον Σπύρο Μούτσιο όμως και φέτος να κρατά το μαγικό ραβδάκι στο τσεπάκι του και να ετοιμάζει πράματα και θαύματα.

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών

Σπύρος Μούτσιος (Προπονητής): “Φέτος βρισκόμαστε σε μια νέα κατηγορία μεγαλύτερων απαιτήσεων  όπου οι στόχοι για εμάς είναι διαφορετικοί. Βέβαια, όπως και πέρυσι θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μέσα από το οποίο θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει και το οικογενειακό κλίμα το οποίο υπάρχει και φέτος στις τάξεις της ομάδας μας. Μέσα από την σκληρή δουλειά θεωρώ πως θα πετύχουμε τον στόχο της άνετης παραμονής και από εκεί και πέρα να πετύχουμε όσο το δυνατόν ψηλότερο πλασάρισμα”.

Κώστας Κουσιώρας (Ποδοσφαιριστής): “Η κατηγορία άλλαξε, αλλά εγώ δεν βλέπω καμιά σημαντική διαφορά εφόσον μείναμε όλοι οι ίδιοι. Μετά από μια σχετικά εύκολη χρονιά πέρυσι καθώς σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα, φέτος θα πιεστούμε περισσότερο όμως και πάλι θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε δυνατοί και όσοι μας περιμένουν κομπάρσους στο πρωτάθλημα γρήγορα θα αναθεωρήσουν τις σκέψεις τους. Αρχικά θα πρέπει να δούμε την δυναμική των υπολοίπων ομάδων και από εκεί και πέρα θα δούμε που θα καταταχθούμε και εμείς, αν και από τώρα στόχος μας είναι η άνετη παραμονή.”

Θανάσης Μπακαλούλης (Ποδοσφαιριστής): “Και φέτος θα έχουμε μια αξιόλογη πορεία καθώς όλοι παραμείναμε οι ίδιοι όπως και πέρυσι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Οι περισσότερες ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά παρόλα αυτα όμως όλα θα φανούν στην πράξη εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών”.

Αλέξης Τζατζάκης (Ποδοσφαιριστής): “Εύχομαι υγεία σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του Νομού μας. Είναι μια νέα κατηγορία για εμάς για την οποία μαζί με τον κόουτς προετοιμαζόμαστε καθημερινά ούτως ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι με το ξεκίνημα της. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Για μένα προσωπικά θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα να έχω την υγεία μου και από εκεί και πέρα ελπίζω με τα δικά μου τα γκολ η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Άγγελος Τσιλιάκος (Ποδοσφαιριστής): “Πιστεύω και φέτος θα έχουμε μια καλή χρονιά συνέχεια της προηγούμενης. Στην ομάδα έμεινε ολόκληρος ο περσινός κορμός και θεωρώ πως η ομοιογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λάρισας”.

Το πάρε – δώσε:

Ήρθαν:

Αθανασόπουλος (Απόλλων Λάρισας) Ελευθεριάδης (Ομάδα Κατερίνης), Πρίφτης.

Έφυγαν:

Μπατσαράς, Ζησόπουλος.