“Άλωσαν” τον Βόλο οι Νέοι!

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο σκορ, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη οι Νέοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας απέναντι στους αντίστοιχους της ΕΠΣ Λάρισας, που θα τους βοηθούσε να «αναρριχηθούν» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Τσόγκα, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 25’ με τέρμα του Τζοβάρα, ο οποίος μετά από κεφαλιά που πήρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην πλάτη του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Αναστασίου, για να καταλήξει στα δίχτυα.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς με δύο τέρματα του Νούσιου λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στο 58’, οι Λαρισαίοι έκαναν την απόλυτη ανατροπή. Μάλιστα, κράτησαν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης το συγκεκριμένο σκορ παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, που πίεζαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

1111

Οι Συνθέσεις

ΕΠΣΘ (Τ. Τσόγκας): Πρωτούλης, Κρανιάς, Αντωνόπουλος, Στεργίου, Παντελόγλου, Παπακώστας, Δερμιτζάκης, Λιάκος (52′ Ζαρίφης), Γκλαβίνης (60′ Ματθαίου), Κανδύλας (79′ Ρακής), Τζοβάρας.

ΕΠΣΛ (Μ. Μπίζιος – Ν. Φώλλας): Αναστασίου, Κανταρίνος, Καλφούντζος, Ντούφας, Παπακώστας Αθ., Ζαμπέτας, Μάντζαρης, Μπίλλης (50’ Μπούρας), Μούλτσιας (77’ Κώτσιας), Νούσιος , Τσακίρης (32’ Μαστακούλης).

Ανταπόκριση στον Βόλο: Γιάννης Ζάτας