Άλωσε τα Δελέρια η Καρυά!

Αγγλικό σκόρ σημειώθηκε στο σημερινό ντέρμπι της Γ’ ΕΠΣΛ ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα των Δελερίων, και στην αντίστοιχη ομάδα της Καρυάς.

Σε ένα αγώνα με πολλά νεύρα, και πολλές φάσεις οπού στο τέλος βρήκε νκκήτρια την ομάδα της Καρυάς με το τελικό σκόρ 2 – 3.

Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Καρυάς να είναι μπροστά στο σκόρ με 0 – 1 χάρη σε ενα όμορφο γκόλ που πέτυχε ο Ζυγούρης. Στην επανάληψη τα Δελέρια μπήκαν πιο δυνατά μέσα στον αγωνηστικό χώρο και ευτύχησαν να φέρουν τον αγώνα στα ίσα με γκόλ του Ντιντόκα.

Ο αγώνας όμως δεν είχε τελειώσει εκεί και συγκεκριμένα στο 63′ λεπτό και ύστερα απο καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, του Δάσσιου η ομάδα της Καρυάς περνάει για δεύτερη φορά μπροστά στο σκόρ. Μέσα σε 5′ λεπτά η Καρυά πετυχαίνει και τρίτο τέρμα κλειδώνοντας την νίκη αυτήν την φορά με τέρμα τουΚαραγκόγκου.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Δελερίων ήταν να μειώσει στο τελικό 2 – 3 με καταπληκτικό γκόλ του Σουλιώτη, ύστερα απο καταπληκτική ατομική ενέργεια, το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Καρακώστα.

Οι Συνθέσεις

Δελέρια: Δεληχρήστος Η., Μεσημέρης, Αρβανίτης, Καρκατζιάς, Κουφοδήμος, Σουλιώτης, Λιάγκας (60′ Γκατζούλης Αγγ. ), Τζιόγκας, Ντιντόκας, Γκατζούλης Π., Μπακόλας.

Καρυά: Καρακώστας, Χατζής ( 60΄Δάσσιος Ορ.), Καραγκόγκος, Δάσσιος Κ,Καβαρατζής Ελ., Δάσσιος Χ., Δάσσιος Στ., Δάσσιος Γρ., Κατσαβός, Ζυγούρης (75΄Καβαρατζής Δ.), Καβαρατζής Γ.