«Άλωσε» τη… Βαλανίδα η Προοδευτική Βερδικούσιας!

Χάρις σε τέρμα του Γκαραβέλη, η Προοδευτική Βερδικούσιας κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Δόξας Βαλανίδας, την οποία και νίκησε με 1 – 0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις κατάφερε να ξεκινήσει την αναμέτρηση η ομάδα της Βερδικούσιας, η οποία ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα με γκολ σχεδόν από τα… αποδυτήρια. Ήταν μόλις το 5ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Γκαραβέλης Ηλίας με όμορφη ενέργεια άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να υπερασπιστούν το υπέρ τους προβάδισμα και δεν άφησαν τους αντιπάλους να φέρουν το ματς στα ίσα με το 1 – 0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, αλλά ούτε και το σκορ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, όμως η ομάδα της Βερδικούσιας κατάφερε να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή στην αναμέτρηση, βρήκε τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από τη Βαλανίδα με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα Γκολ

0 – 1 5′ Γκαραβέλης Ηλίας.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Μελετιάδης, Καρβέλης Αντ., Καρβέλης Γ., Μηλίτσης, Θάνος, Γερούκης, Τέλιος, Μαβίδης (66′ Τσιαμούρας), Σταυρακάκης (46′ λ.τ. Βαρσάμης), Παλάντζας, Ευστρατιάδης (58′ Τασιόπουλος).

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Συνάπαλος Αλ. (71′ Ιγγλέζος Χ.), Μάνης (68′ Οικονόμου Ν.Γ.), Θάνος, Μπακλαβάς Θ., Στατήρης, Καρκατσέλας, Συνάπαλος Μ., Γκαραβέλης, Τέλιος, Δημήρης (77′ Γκαρλόφτης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Κοντονάσιος, Τσιρεβέλος.