
«Άλωσε» τη Πελασγιώτιδα η Γιάννουλη
Την εκτός έδρας νίκη στην 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας πανηγύρισε η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία επιβλήθηκε της Πελασγιώτιδας με 3 – 0 και ανέβηκε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν πρώτοι να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και να τις μετατρέψουν σε γκολ. Και μάλιστα αρκετά νωρίς στο ματς. Ήταν μόλις το 5ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Αλατάς, με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκαλγκανόπουλου, σημάδεψε σωστά και έκανε το 0 – 1.
Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να θέσουν τις βάσεις για μία ακόμη νίκη. Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, και πιο συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Χατζηγρηγορίου με όμορφη ενέργεια παρέα με τον Γκαλγκανόπουλο, πλάσαρε, νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Η Δήμητρα Γιάννουλης όμως δεν σταμάτησε εκεί. Είχαμε μπει στη τελική ευθεία της αναμέτρησης, όταν ουσιαστικά κλείδωσε μια και καλή τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, στο 87′ μετά από παράβαση εντός της αντίπαλης περιοχής πάνω στον Αθανασιάδη, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3 για τη Γιάννουλη.
Τα Γκολ
0 – 1 5′ Αλατάς.
0 – 2 61′ Χατζηγρηγορίου.
0 – 3 87′ (π.) Αθανασιάδης.
Οι Συνθέσεις
Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέντζας (46′ Τσέλα), Ιορδανίδης, Κουτσικούλης (46′ Νικούλι), Δάσιος Γ., Τσιγγάνης, Φώλιας, Καλούσης, Οσμάνι (70′ Χριστοδουλάτος), Κουσιώρας, Γελαλής (70′ Τσιουραντάνης).
Δήμητρα Γιάννουλης (Δημήτρης Κοντοδήμος): Βιλανάκης, Γκαλγκανόπουλος (63′ Βασιλόπουλος), Κουρούτσαλης, Αλατάς, Ματσικόπουλος, Αρσένης, Κορλός (63′ Μπάμπαλης), Μπουκουβάλας, Δαούλας (51′ Εμμανουήλ), Καρέλας (82′ Κουντουράς), Χατζηγρηγογίου (82′ Αθανασιάδης).
Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Αναστασίου, Κοσμάνος.