“Άλωσε” τη πρωτοπόρο Υπέρεια, η Αναγέννηση Ζαππείου

Την έκπληξη της 4ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β΄ΕΠΣ Λάρισας, πραγματοποίησε η Αναγέννηση Ζαππείου, κερδίζοντας στην έδρα της πρωτοπόρου Δόξας Υπέρειας με 2 – 0, πανηγυρίζοντας έτσι την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας.

Τους 6 βαθμούς έφτασε η ομάδα του Ζαππείου, στους 9 έμεινε η Δόξα Υπέρειας που υποβιβάστηκε στην τρίτη θέση του Ομίλου, από την πρώτη που κατείχε με το απόλυτο των τριών πρώτων αγωνιστικών.

Τα τέρματα της νίκης για τους φιλοξενουμένους πέτυχαν οι Χουσενάι στο 40′ και Τσιγάρας στο 70′, ενώ από πλευράς γηπεδούχων δοκάρι είχε ο Πολύζος για να βάλει την ομάδα του Κώστα Τσιουτσιούμη και πάλι στο παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιουτσιούμης): Σκαντζούρης, Ευθυμιάδης, Τσιούρης, Τραμπάκουλος, Δημητρίου Απ., Τσακουρίδης, Γκατζόγιας, Δημητρίου Θ. (81′ Κοτσίλης), Καλφόγλου (85′ Τριανταφύλλου), Πολύζος, Γεωργόπουλος

Ζάππειο (Γιώργος Κόντης): Γκατζανάς, Κοδέλι, Μαρβατάι, Ζαχαριάς, Αθανασίου, Παυλίδης, Χουσενά, Τσιγάρας, Φυτιλής, Παπανικολάου, Χριστοδούλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκόγκος, Κουμάρογλου Τζήκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...