Άμεση αντίδραση ψάχνει ο Καραϊσκάκης

Μετά την ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή, ο Καραϊσκάκης θέλει να δείξει αντανακλαστικά και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στον Λεβαδειακό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην φυσική του έδρα στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης όπως και με την Παναχαϊκή, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μασούρα (εκτίει ποινή τριών αγωνιστικών), τον τερματοφύλακα Παππά, και τους 18χρονους Παππά Δ-Α. και Μαργώνη. Αναλυτικά, στην 20μελη αποστολή βρίσκονται οι: Μέλκας, Μπουργάνης, Παπανίκου, Καψάλης, Καραγιαννίδης, Καπίας, Βλάχος, Γιαννιώτης, Παναγιώτου, Μέτσε, Ψιάνος, Νταλακούρας, Χατζηστράβος, Αλμπάνης, Γυφτοκώστας, Τσούτσης, Μελετίδης, Κυβελίδης, Κούστα και Τερεζίου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Σωτήρης Αντωνίου δεν ανακοίνωσε αποστολή. Στο τελευταίο νικηφόρο αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα πάντως η 18αδα του Λεβαδειακού αποτελούνταν από τους: Μπάγιτς, Αργυρόπουλο, Ανγκουά, Φυτανίδη, Παντελιάδη, Κοζωρόνη, Καραχάλιο, Σανάμπρια, Κονάν, Ενομό, Ιωαννίδη, Επασί, Λιάγκα, Χατζηλάμπρο, Νίκα, Ορφανίδη, Καστιγιόν και Συμελίδη.

Πηγή: artagoal

The post Άμεση αντίδραση ψάχνει ο Καραϊσκάκης appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...