Άνω κάτω ο Απόλλωνας Πόντου: «Έκπτωτος ο Καλαϊτζίδης, δεν δήλωσε έδρα για τον Απόλλωνα»!

Σοβαρές καταγγελίες για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και την διαχείρισή του στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μπαλτίδης, μιλώντας στο Metropolis 95.5.

«Όντως έχουμε τεράστιο θέμα με την ΠΑΕ. Από το ποδόσφαιρο έχουν περάσει ικανοί, κακοί και γκάνγκστερ, αλλά υπάρχει πάντα αξιοπρέπεια. Στον χώρο του αθλητισμού έχουν μπει άνθρωποι σοβαροί, οικογενειάρχες, κάποιοι έβαλαν πολλά λεφτά, αλλά κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν. Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου από την Καλαμαριά δεν θα περάσει ξανά ούτε βόλτα, όχι να παίξει. Τρέχει στον Δήμαρχο για να μας ψήσουν. Υπάρχει απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, των Παλαιμάχων και των ροσονέρι και όσο πιο γρήγορα το καταλάβει το καλύτερα. Ας φέρει έγγραφα, το παπατζιλίκι που πουλάει, ότι έβαλε 2 εκατ. ευρω., αν φοράει παντελόνια. Θα τον βάλω φυλακή σε 24 ώρες» τόνισε και συνέχισε:

«Έπρεπε να είχε δηλώσεις δύο έδρες μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου, που δεν έχει δηλώσει, αλλιώς είναι έκπτωτος. Ούτε το παράβολο έχει πληρώσει. Παρακαλάει να έρθει εδώ. Πριν από μερικές ημέρες μου έκαναν καταγγελία οι παρατρεχάμενοί του και ήρθαν να μας ελέγξουν. Αυτοί θα με βρουν μπροστά τους. Ποιος είναι αυτός; Ποια ομάδα; Υπάρχει καμία ομάδα; Θέλω να πω τι σημαίνει Καλαϊτζίδης για εμάς. Έχεις μία λάμπα καμμένη, τι την κάνεις; Την αλλάζεις. Εγώ σήμερα είμαι, αύριο δεν είμαι, αλλά αυτός κάνει κακό στον Απόλλωνα. Δεν υπάρχει αυτό το άτομο για εμάς. Προσπαθεί να καταστρέψει τον σύλλογο».

Δείτε επίσης:

Ο Δημητρίου έλυσε το γρίφο: «Έτσι θα παίξουν Πανιώνιος-Πλατανιάς στη Γ’ Εθνική»!

Στη Ρόδο για τον Ιάλυσο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού!

ΟΦΙ: Μετά το ξέσπασμα για Νίκη Βόλου, έριξε νέα «βόμβα» από Παναχαϊκή!

Πανιώνιος: Ο νέος προπονητής και η τριπλή ενίσχυση

Ολυμπιακός Βόλου: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε!

ΟΦΙ και Διαγόρας απάντησαν στο εξώδικο της Νίκης Βόλου: «Θυμηδία»!

The post Άνω κάτω ο Απόλλωνας Πόντου: «Έκπτωτος ο Καλαϊτζίδης, δεν δήλωσε έδρα για τον Απόλλωνα»! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com