Άρης: Συνελήφθησαν 15 οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε 15 συλλήψεις οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη, καθώς βρέθηκαν υπό την κατοχή τους πυροτεχνικές κατασκευές.

Σε συλλήψεις 15 οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον Άρη στο πλαίσιο του Conference League, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Οι Ισραηλινοί οπαδοί συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης (11/8) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους πυροτεχνικές κατασκευές.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθησαν (15) άτομα για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενόψει ποδοσφαιρικού αγώνα, απογευματινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης (ύψος Βασιλικού Θεάτρου) , συνελήφθησαν 15 αλλοδαποί, φίλαθλοι ομάδας, στην κατοχή των οποίων ανευρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες πυροτεχνικές κατασκευές.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Πηγή: Sport24.gr