Άριστη εμφάνιση ο «ΠΑΣ Πηνειός» στην αγωνιστική επανεκκίνηση του αθλήματος

Οι Μάστερ αθλητές του Συλλόγου εκπροσώπησαν επάξια τον Ποδηλατικό «ΑΣ Πηνειό» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου που διεξήχθη στις 4 & 5 Ιουλίου στην Αιδηψό, σημειώνοντας σπουδαίες νίκες και πραγματοποιώντας μια άριστη εμφάνιση στο μεγάλο σύνολο των 199 αθλητών που πήραν μέρος

Ο Αραμπατζής Δημήτριος ήταν ο πρωταγωνιστής του διημέρου καθώς κατέλαβε την 3η θέση στο βάθρο της αντοχής και 5ος στη γενική κατάταξη, ενώ την προηγούμενη στ ο Χρονόμετρο κατέλαβε την 6η θέση στην κατηγορία του και 9η γενικής.

Ο Τζαβέλας Θανάσης διακρίθηκε στο χρονόμετρο λαμβάνοντας την 5η θέση και 12η γενικής και στην αντοχή τερμάτισε 32ος. Ο Κερκυραίος ανηφορίστας Διονύσης Μάρτης στην αντοχή κατέλαβε την 12η θέση στην κατηγορία του και 24ος γενικής ενώ στο χρονόμετρο 29η θέση.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερ Ανδρέας Πασχάλης σημείωσε πολύ καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 14η θέση και 36η στην γενική.

Ο Τάσος Μαντζαβίνος που απείχε τα τελευταία 2 χρόνια επανήλθε δυνατά τερματίζοντας στην 22η θέση στην κατηγορία του και στην 41η στη γενική.

Οι δυνατοί αθλητές μας Μάρκου Θάνος και Πολύζος Ηρακλής τερμάτισαν στην 22η και 35η θέση αντίστοιχα, ενώ ο Κουτίνας Χρήστος εγκατέλειψε λόγω προβλήματος.

Πολύτιμη στάθηκε η προσφορά των Κώστα Μπάλια και Μιχάλη Στάθη που συνόδεψαν υποστήριξαν, τροφοδότησαν τους αθλητές μας στον αγώνα της αντοχής και του Δαλαβίκα Κώστα που παραβρέθηκε βοηθώντας στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης.

Τοπικό Πρωτάθλημα ΜΤΒ ΤΕΚΕ

Εν τω μεταξύ την Κυριακή στις 5 Ιουλίου διεξήχθη το Τοπικό Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στο άλσος του Πρ. Ηλία στα Τρίκαλα με την ομάδα του «ΠΑΣ Πηνειού» να εκπροσωπείται από 17 μικρούς αθλητές και αθλήτριες κερδίζοντας θέσεις στο βάθρο των νικητών και πραγματοποιώντας πολύ καλή συνολική εμφάνιση στο σύνολο όλων των αθλητών από την Κεντρική Ελλάδα.

Μετάλλια κατέκτησαν:

το Μίνι κορίτσι Αγγελακοπούλου Κωνσταντίνα που τερμάτισε στην 3η θέση και ο Παμπαίδα ς Σαπουνάς Νικόλας. Στο βάθρο της εξάδας (όπου δεν έγινε απονομή των 6 αθλητών, αλλά μόνο των τριών λόγω των περιοριστικών μέτρων Covid) βρέθηκαν:

τα Μίνι κορίτσια Τσαγγαρά Νεφελη στην 4η θέση και Μπαλια Θεοδώρα στην 5η θέση, οι Μίνι αθλητές Γαλάνης Γιώργος στην 5η θέση και ο Τζημαγιωργης Θεοδωρος στην 6η θέση καθώς και ο παίδας Δαλαβίκας Παναγιώτης στην 6η θέση.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο παίδας Πολύζος Βασίλης κατέλαβε την 7η θέση καθώς και οι Παμπαίδες Τσαγγαράς Κωνσταντίνος στην 8η θέση και Φατούρας Βασίλειος στην 9η θέση.

Πολύ καλή η εμφάνιση επίσης των Κολέτα Παναγιωτη 13ος & Πρωτόππαπας Ελευθεριου 19ος οι οποίοι είχαν κοινή κατάταξη (συγχώνευση κατηγοριών) με έφηβους, Νέους και Ανδρες.

Πολύ καλά πήγαν ακόμα οι πρωτοεμφανιζόμενοι σε Τοπικό Πρωτάθλημα ο 9ος Ευστρατιαδης Ευαγγελος, ο 10ος Γιαλαμάς Απόστολός και ο 12ος Σταμελοπουλος Βασιλειος.

Δυστυχώς άτυχες στιγμές είχαν και εγκατέλειψαν τον αγώνα οι Αραποσταθης Αριστοτελης, Δαλαβικας Κυριακος και Μαστροθανασης Γεωργιος.

Ο Πρόεδρος Π. Μπούρικας και όλο το Δ/Σ του «ΠΑΣ Πηνειός» συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές για τις προσωπικές τους νίκες, ευχαριστεί τους προπονητές, τους συνοδούς, τους γονείς των αθλητών και τις συζύγους των μεγάλων αθλητών για την πολύτιμη υποστήριξη.