Άρσεναλ: «Απαράδεκτη η UEFA με το Μπακού και τα εισιτήρια του τελικού»

Με ανακοίνωσή της, έπειτα από χιλιάδες επιστολές παραπόνων που έλαβε από οπαδούς της, η Άρσεναλ κατηγορεί την UEFA για την επιλογή του Μπακού για τον μεγάλο τελικό του Europa League, τα εισιτήρια που παραχώρησε στους οπαδούς των δύο φιναλίστ και τονίζει: «να μην επαναληφθεί η φετινή απαράδεκτη κατάσταση».

Οι «κανονιέρηδες» εξαπέλυσαν επίθεση κατά της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχοντας αντιληφθεί πως οι οπαδοί έχουν τρομερά παράπονα και είναι αδύνατο για τους περισσότερους εξ αυτών να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό κόντρα στην Τσέλσι, στις 29 του μηνός.

«Είμαστε απογοητευμένοι από το γεγονός πως λόγω των περιορισμών στη μετακίνηση η UEFA διέθεσε μόλις 6.000 εισιτήρια για τις ομάδες του τελικού σε ένα γήπεδο με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 60.000 θέσεων. Είναι δύσκολο να εξαντληθούν ακόμα και αυτά τα 6.000 κομμάτια λόγω των τεράστιων δυσκολιών που έχει ο προγραμματισμός ενός τέτοιου ταξιδιού για τον κόσμο.

Έχουμε 45.000 κατόχους καρτών διαρκείας και δεν είναι καθόλου σωστό που θα χάσουν αυτό το παιχνίδι.

Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση των οπαδών και εκ μέρους τους, ζητούμε να ενημερωθούμε για τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται τα γήπεδα και οι πόλεις για τους μεγάλους τελικούς των διοργανώσεων.

Θα θέλαμε η UEFA από εδώ και στο εξής ν’ αποφασίζει βάζοντας στα κριτήρια τη λογική των οπαδών και θα χαρούμε να συζητήσουμε οποιοδήποτε ζήτημα στο μέλλον. Είναι απαράδεκτη η φετινή κατάσταση και καλό θα ήταν να μην επαναληφθεί» ανέφερε η τοποθέτηση των «κανονιέρηδων».

Πηγή: gazzeta.gr