Άρχισαν οι επαφές του ΝΒΑ με την Disney για το restart στη Φλόριντα! (pic)

Το πλάνο του ΝΒΑ για το restart της regular season μπαίνει σε εφαρμογή αφού επιβεβαιώθηκαν οι επαφές για τη διεξαγωγή αγώνων στις εγκαταστάσεις της Disney στη Φλόριντα.

Πρόθεση της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν άρχισε οι επαφές με την Disney για τη διεξαγωγή αγώνων στη Φλόριντα στα τέλη Ιουλίου.

«Το ΝΒΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Παικτών της λίγκας άρχισε τις διερευνητικές επαφές με την “Walt Disney Company” σε ό,τι αφορά την επανέναρξη της σεζόν 2019-20 στα τέλη Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της “Disney’s ESPN Wide World of Sports” στην Φλόριντα ως τόπο διεξαγωγής αγώνων του ΝΒΑ» ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της λίγκας στις διαπραγματεύσεις με τη Disney, Μάικ Μπας.

Πρόσθεσε, δε πως: «Προτεραιότητα μας παραμένει η υγεία και η ασφάλεια των εμπλεκόμενων. Είμαστε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς σε θέματα υγείας σε ό,τι αφορά τις οδηγίες που θα διαβεβαιώσουν ότι τα πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας θα εφαρμοστούν».

Εξάλλου, το ΝΒΑ έστειλε ερωτηματολόγιο στους GM των 30 ομάδων με σκοπό να μάθει με ποιον τρόπο επιθυμούν να συνεχιστεί η φετινή σεζόν. Τα ερωτήματα είχαν να κάνουν με το σύστημα διεξαγωγής…

Πηγή: gazzeta.gr