Άρχισε να πληρώνει μηνύσεις ο Κούγιας!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρασε στην… αντεπίθεση με τον Αλέξη Κούγια και ακολουθεί την νομική οδό για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μάλιστα, σήμερα η δικηγόρος Ελλη Ρίζου, κατέθεσε μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια για τα όσα δήλωσε την περασμένη Παρασκευή εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Το περιεχόμενο των οποίων είναι προσβλητικό για την ΑΕΚ και την ιστορία της. Και δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά από τον κ.Κούγια που προσβάλει την Ενωση με τέτοιο τρόπο…

Για τις συγκεκριμένες δηλώσεις Κούγια, αυτή θα είναι η αρχή των νομικών ενεργειών στις οποίες θα προβεί η ΠΑΕ ΑΕΚ. Καθώς θα επακολουθήσουν και αγωγές στα αστικά δικαστήρια και από την ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Με την ΑΕΚ για ακόμη μια φορά να ακολουθεί τη νομική οδό και όχι τον σχολιασμό και τις απαντήσεις σε δηλώσεις του κ.Κούγια. Ετσι, το ίδιο θα κάνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση και θα τον κυνηγήσει μέχρι τέλους με όποιο άλλο νόμιμο και ένδικο μέσο υπάρχει για αυτές τις πρωτοφανείς και συκοφαντικές δηλώσεις περί «εγκληματικής οργάνωσης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...