«Άσσος» από ημίχρονο στην Υπέρεια!

Η Δόξα Υπέρειας πήρε πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της απέναντι στον Διογένη με σκορ 2 – 1 σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, αγωνία και όμορφο θέαμα.

Έτσι η Δόξα έφτασε τους 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση και σε…αναμονή καθώς είχαμε και δυο αναβολές σε αυτή την αγωνιστική και πιο συγκεκριμένα αναβλήθηκαν οι αγώνες μεταξύ Αμπελιάς και ΑΕ Βουναίνων και Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων – Μαχητής Τερψιθέας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν μια πολύ καλή στιγμή στο 10΄ όταν η κεφαλιά του Δημητρόπουλου πέρασε λίγο άουτ. Στο 15′ και μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια ο Δημητρόπουλος τροφοδότησε τον Βαγγέλη Αρσενόπουλο και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.

Στο 22′ ο Δημητρόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Νίκος Τσιούρης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 0.

Στο 27′ οι άνθρωποι της Δόξας διαμαρτυρήθηκαν για μη υπόδειξη κόκκινης κάρτας σε σκληρό εκτός φάσης μαρκάρισμα του Κούρτη πάνω στον Μπίνα.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες καλές στιγμές με κύριο εκφραστή τον Λεπενιώτη όταν αρχικά ο οποίος αρχικά εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στον χώρο του κέντρου σούταρε δυνατά με τον Κατσανάκη να διώχνει σε κόρνερ ενώ λίγο αργότερα το σουτ που επιχείρησε ο ίδιος παίκτης πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες των Κώστα και Τάκη Ρόφαλη πίεσαν και έχασαν δυο καλές στιγμές όταν αρχικά ο Μπαϊράμι πάτησε περιοχή με τον τερματοφύλακα του Διογένη να τον σταματά, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Βαγγέλη Αρσενόπουλου.

Στο 65′ ο Δημητρόπουλος σούταρε δυνατά με τον Μητρόπουλο να τον σταματά. Στο 73′ ο Λεπενιώτης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Σιούτας με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 1.

Στα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση απέκτησε άγρια ομορφιά με τους γηπεδούχους να χάνουν δυο πολύ καλές στιγμές όταν αρχικά ο Μπαϊράμι βρέθηκε σε θέση βολής με τον Μητρόπουλο να τον σταματά με τα πόδια. Ενώ στο 85′ ο Αλέξης Αρσενόπουλος σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με κάποιες στημένες φάσεις όμως το 2 – 1 παρέμεινε ως την λήξη της αναμέτρησης.

Τα Γκολ

1 – 0 19′ Αρσενόπουλος Ευαγγ.
2 – 0 22′ Τσιουρής Ν.
2 – 1 73′ Σιούτας.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Τάκης Ρόφαλης – Κώστας Ρόφαλης): Κατσανάκης, Ψαλίδας, Ισούφης, Τσιουρής Ν., Μπίνας (72′ Μπασαγιάννης Β.), Ζαχαράκης, Δημητρόπουλος, Πίσλι (83′ Δημητρίου Αθ.), Αρσενόπουλος Β. (75′ Δημητρίου Απ.), Αρσενόπουλος Α., Μπαϊράμι Εμ.

Διογένης Λάρισας (Νίκος Βλαχούλης): Μητρόπουλος, Βολιωτόπουλος, Γιαννάκης, Ταμανάκιας, Κούρτης Θ., Μπουζούκια, Καραγιάννης, Βουλγαράκης, Κανούλας, Πεπόσι, Λεπενιώτης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαγγούφης, Σιούτας, Κύργιας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντανταλής, Υφαντόπουλος, Κυριάκης.