Άτυχος ο Γιώργος Μητράκας, συγκλονιστικές στιγμές στο Κουτσόχερο

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Φορτούνα Κουτσοχέρου και Πελασγιώτιδα ο Γιώργος Μητράκας τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και αποχώρησε με την έλευση του ασθενοφόρου.

Ο έμπειρος αμυντικός σε μία προσπάθεια με αντίπαλο ποδοσφαιριστή έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο με το κεφάλι και είχε ως αποτέλεσμα να του «γυρίσει η γλώσσα».

Αμέσως, έτρεξαν άπαντες πάνω από τον Γιώργο Μητράκα για να τον επαναφέρουν στη σωστή κατάσταση και τεράστιο ποσοστό ευθύνης σε αυτό έχει η γιατρός του αγώνα και νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας του τμήματος επειγόντων κ. Ζωή Γκουντελίτσα όπου μαζί με τη βοήθεια της επίσης νοσηλεύτριας κ. Βάσω Μιχαλέ (μητέρα του ποδοσφαιριστή της Πελασγιώτιδας, Αντώνη Χατζή), καθώς με τον εξοπλισμό τον έσωσαν και δεν του επέτρεψαν να χάσει τη ζωή του.

Συγκλονιστικά ήταν τα πρώτα λεπτά στο γήπεδο του Κουτσοχέρου μετά από το σοβαρό αυτό περιστατικό, όπου φυσικά πρέπει να συγχαρούμε τις δύο κυρίες που έκαναν τα πάντα για να αποφύγει τον κίνδυνο ο Γιώργος Μητράκας.

Μάλιστα, στο παιχνίδι υπήρξε δικαιολογημένη διακοπή είκοσι πέντε λεπτών λόγω της άτυχης στιγμής για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, με το ασθενοφόρο να φθάνει στο γήπεδο για να τον παραλάβει και να προσφέρει τις υπηρεσίες που χρειάστηκαν…

Ευτυχώς τα χειρότερα πέρασαν, καθώς ο ίδιος είναι σε καλή κατάσταση και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Τέλος, η συντακτική ομάδα του ArenaLarissa.gr εύχεται στον Γιώργο Μητράκα να είναι υγιής και να επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους…