Άφησαν βαθμούς στο “Βιολογικό”, Πανιώνιος και Δασοχώρι

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Πανιώνιος Νέας Σμύρνης και Ατρόμητος Δασοχωρίου, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, αποτέλεσμα το οποίο και δεν ευνοεί κανέναν από τους δύο.

Η ομάδα του Γιάννη Κυρμιτζόγλου με τον έναν βαθμό της ισαλίας έφτασε τους 14, μένοντας στην 4η θέση της σχετικής βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Χατζημοπύρου, δείχνει αισθητά σημάδια ανάκαμψης μετά το νωχελικό ξεκίνημα, παίρνοντας βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, φτάνοντας πλέον τους 5 στη σεζόν και αφήνοντς υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας.

Από πλευράς φιλοξενουμένων οι Φραγκογούλας (8′), Καρανάσιος (40′) και Μπάσιος (90′) από πλεονεκτικές θέσεις για γκολ δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Νίκο Ιορδανίδη, ενώ από πλευράς γηπεδούχων Γεράσιμος Κίτσας, Παναγιώτης Κίτσας, Χαν και Ναίμ επίσης δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Ντελή, που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για τον Ατρόμητο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την σέντρα της αναμέτρησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμα του αδικοχαμένου παιδιού, που πριν από ένα χρόνο, έχασε την ζωή του στις γραμμές του ΟΣΕ.

Οι Συνθέσεις

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης, Σερέτης, Ελιζόπουλος Κ., Κίτσς Γερ., Κίτσας Π., Παπαγεωργίου, Χαν, Κανής, Ναίμ, Κίτσας Γ., Ελιζόπουλος Ν.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Νίκος Χατζημπύρος): Ντελής, Τρευλάκης (46′ Μπακάλης), Ήσυχος, Παλιοτζήκας, Παππάς, Τσαμούρας, Αναστασίου, Καραγιώργος (75′ Μουρογιάννης), Καρανάσιος, Γεωργούλας (65′ Κόμης), Φραγκογούλας (30′ λ.τ. Μπάσιος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Γρηγοριάδης, Παλαμίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...