Άφησε βαθμούς στο Δίλοφο η Θύελλα Βασιλί!

Ισόπαλη με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκε η Θύελλα Βασιλί στην έδρα του Μυραϊκού, έφτασε τους 33 βαθμούς παρέμεινε στην δεύτερη θέση όμως είδε την Μαρμαρίνη να την πλησιάζει στον βαθμό.

Η Θύελλα πίεσε από την αρχή και έχασε αρκετές καλές στιγμές, όταν αρχικά ο Σκουμποτής βρέθηκε σε θέση τετ – α – τετ όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Ο Καναβός στο 20′ πέρασε και τον τερματοφύλακα όμως αστόχησε από πλάγια θέση. Στο 25′ ο Σκουμποτής σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Ενώ στο 30′ ο Καναβός αστόχησε από θέση τετ – α – τετ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Καραγιάννη στο 40′.

Στην επανάληψη και στο 70′ ο Μυραϊκός κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Βασίλη Μακρή μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν σχεδόν άμεση μιας και στο 80′ ο Ξυνογαλάς με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η Θύελλα πίεσε εκ νέου όμως αρχικά ο Βασίλης Τριανταφύλλου στο 84′ αστόχησε από κοντινή θέση, ενώ στο 88′ ο αντίπαλος τερματοφύλακας τον πρόλαβε στην έξοδο και έτσι παρέμεινε το 1 – 1 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Ενώ στο 90′ ο Παπαθανασίου είχε ανεπανάληπτο τετ – α – τετ για να δώσει την νίκη στην ομάδα του Μυραϊκού.

Ο Μυραϊκός εύχεται στην ομάδα της Θύελλας Βασιλί να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου που έχει θέσει η διοίκησή της από το καλοκαίρι.

Τα Γκολ

1 – 0 70′ Μακρής.
1 – 1 80′ Ξυνογαλάς.

Οι Συνθέσεις

Μυραϊκός (Άρης Παπαθανασίου): Κουκουτιανός, Βλάνδος, Μούσιος, Οικονόμου, Σακοράφας, Αργύρης, Χατζηστεφάνου, Μακρής, Παπαθανασίου, Παναγούλης, Χασιώτης.

Θύελλα Βασιλί (Παναγιώτης Κορδαλής): Γκατζανάς, Αρίφι (80′ Μαργαριτόπουλος), Αλεξίου, Τριανταφύλλου Β., Τριανταφύλλου Α., Μπόγκας, Ξυνογαλάς, Τσιάμπας, Καναβός, Σκουμποτής, Καραγιάννης (70′ Αγγελουσόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τάνας, Καπρουσιώτης, Μπόλος.