Έγιναν όλα στο φινάλε…

Με σκορ 1 – 1 έληξε το παιχνίδι στα Πλατανούλια ανάμεσα σε Δήμητρα Γιάννουλης και Άρη Κουλουρίου για τη 12η «στροφή» του πρωταθλήματος της Α’ 1 ΕΠΣΝ Λάρισας.

Παιχνίδι χωρίς νικητή ήταν αυτό στο γήπεδο των Πλατανουλίων, εκεί όπου οι δύο ομάδες σκόραραν στις καθυστερήσεις του αγώνα και το 1 – 1 έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους δύο συλλόγους.

Έτσι, το σύνολο των Νίκου Χρόνη – Θανάση Δουζένη έφθασαν τους είκοσι οκτώ βαθμούς και συνεχίζουν στο μείον ένα από τη πρώτη θέση, ενώ η ομάδα του Γιώργου Νεράτζη έφθασε τους δέκα οκτώ βαθμούς και βρίσκεται στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Από πλευράς ευκαιριών οι Αντώνης Ραμάι και Ραφαήλ Δίχρης απείλησαν για τη Γιάννουλη και οι Περικλής Γκόλαντας και Σωτήρης Μοσχοβίτης για τον Άρη Κουλουρίου, μέχρι να φθάσουμε στις καθυστερήσεις για να σημειωθούν τα δύο γκολ.

Εκεί, όπου στα δύο λεπτά των καθυστερήσεων ο Αντώνης Ραμάι έκανε τη σέντρα και ο Θάνος Ντούφας με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 1 – 0.

Τρία λεπτά μετά, ο Βασίλης Πρατσίλας πέτυχε ακόμη ένα τέρμα για τους «κιτρινόμαυρους» και με απευθείας εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον Δημήτρη Βλιώρα για το 1 – 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι άνθρωποι της Δήμητρας Γιάννουλης εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Μπράμη για τις αποφάσεις που πήρε στο παιχνίδι όπως και για τους βοηθούς των κ. Σκάρπα και κ. Τσένου.

Τέλος, η διοίκηση της Δήμητρας Γιάννουλης ευχαριστεί τους ανθρώπους του Ηρακλή Πλατανουλίων για τη παραχώρηση του γηπέδου στο παιχνίδι με τον Άρη Κουλουρίου…

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης – Θανάσης Δουζένης): Βλιώρας, Καρέλας (60′ Σαπάκος), Τατσελάρι (60′ Μπάμπαλης Ι.), Ντούφας, Ντόκος, Παπακωνσταντίνου, Μαυρουδής (70′ Μαγκούτας), Αμπατζίδης (80′ Γκιολένα), Ραμάι, Δίχρης, Μπάμπαλης Ν..

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Αργυρόπουλος, Καρλιγκιώτης Μ. (67′ λ.τ. Ζαβρής), Μιχόπουλος (85′ Μήλιος), Αρδόγλου (55′ Μητρούσιας), Καραγκούνης (75′ Αθανασόπουλος), Νεράτζης, Δέλλας, Μοσχοβίτης, Γκόλαντας, Πρατσίλας, Κρητικός.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπράμης, Σκάρπας, Τσένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...