Έγραψε ιστορία στα ριμπάουντ!

Από το σημερινό παιχνίδι ξεπήδησε μία σπουδαία επίδοση από τη Λάρισα που τελείωσε το παιχνίδι με 52 ριμπάουντ που είναι η μεγαλύτερη επίδοση στην τριετή διαδρομή της στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Παράλληλα αποτελούν ρεκόρ περιόδου στη Basket League αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 51 που είχε ο Απόλλων στο εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή που κρίθηκε όμως σε διπλή παράταση.

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση των Θεσσαλών ήταν εκείνη των 45 ριμπάουντ που είχαν φέτος, εκτός έδρας με τον Απόλλωνα στο ματς από το οποίο άρχισε η εντυπωσιακή ανατροπή του μετά την αρνητική (1-7) εκκίνηση του αλλά και εντός έδρας με τον Ιωνικό. 45 είχαν και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο για τη σεζόν 2019-20.

Κορυφαία επίδοση στην τριετή ιστορία της Λάρισας είναι και αυτή των 19 επιθετικών ριμπάουντ που είχε σήμερα στη Ρόδο, αφού ξεπέρασε κατά ένα εκείνη του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η Λάρισα κυριάρχησε συνολικά στα ριμπάουντ κάνοντας ένα +20 απέναντι στον Κολοσσό (32-52). Αυτή η διαφορά πάντως δεν είναι και η μεγαλύτερη της φετινής Basket League αφού ο Ολυμπιακός είχε κάνει +23 απέναντι στον Ιωνικό για τη 12η αγωνιστική (45-22).