Έκανε ποδαρικό στην επανάληψη

Ποδαρικό στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας με το δεξί έκανε ο Δωτιέας Αγιάς, κερδίζοντας στην Γιάννουλη την ομώνυμη Δήμητρα με 2 – 0. Και τα δύο γκολ των φιλοξενουμένων στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο μέρος ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες, με τον Δωτιέα να φτάνει κοντά στο γκολ στο 37′ σε προσπάθεια του Κορλού, ενώ λίγο νωρίτερα στο 26′ ο Μπόντε νικήθηκε από τον Μάλτζαρη.

Οι «κόκκινοι» της Αγιάς έφτασαν στο γκολ στο 67′ με τον Κώστα Σούλι από στατική φάση. Ο Λεσάι εκτέλεσε κόρνερ με τον προωθημένο Κώστα Σούλι με προβολή από το δεύτερο δοκάρι να ανοίγει το σκορ για τους Αγιώτες.

Οκτώ λεπτά αργότερα (75′) ο Γιώργος Λεσάι από «assistman» ντύθηκε σκόρερ «κλειδώνοντας την νίκη για τους φιλοξενούμενους. Στο 79′ και 83′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν και άλλο το σκορ, όμως Γκατζούλης και Λεσάι αστόχησαν και στις δύο περιτπώσεις.

Από πλευράς γηπεδούχων στο 53′ ο Μπόντε θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ και να άλλαζε την ιστορία της αναμέτρησης, όμως η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο.

Άτυχος της αναμέτρησης ο Μάριος Καρέλας που τραυματίστηκε στο γόνατο στο 36ο λεπτό και αποχώρησε από την αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αμαπατζίδης, Ντόκος, Ντούφας (80′ Τσακνάκης), Σαπάκος, Μπάμπαλης Ι., Μπουκουβάλας (70′ Καρβούνης), Τάφα, Ραμάι (80′ Σπανός), Καρέλας (37′ λ.τ. Γουλούλης), Μπόντε Ν.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Κορλός (61′ Χατζής), Δημολιός, Σούλι, Τσακάλι, Παπαγιαννούλης (46′ Γκατζούλης), Μακρής, Ντακούλας, Πατσιωτός (75′ Κορτσάρι), Σούμπασης, Λεσάι (88′ Φουκαλάς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Παραφέστας, Μπουρονίκος.