Έκανε την έκπληξη η Βαμβακού!

Την έκπληξη με 1 – 0 έκανε ο Ατρόμητος Βαμβακούς στον 3ο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, όπου και κέρδισε στο γήπεδο του τη Λάρισα 2012, με σκόρερ τον Δημήτρη Κεσσέογλου στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης και πανηγύρισε μ΄αυτό τον τρόπο τη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού!

Το μοναδικό τέρμα λοιπόν, σημειώθηκε στο 18ο λεπτό με τη κεφαλιά του Δημήτρη Κεσσέογλου ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Αλέξη Μακρή.

Στην επανάληψη και στο 70ο λεπτό, η Βαμβακού «άγγιξε» και δεύτερο τέρμα με το πλασέ του Τσιτσικλή, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και κατέληξε άουτ.

Πάντως, το συγκρότημα της Λάρισας 2012 είχε και τις δικές του ευκαιρίες για να σημειώσει τέρμα, με τις πιο κλασσικές να έρχονται από τους Δημήτρη Κίτσιο, Χρήστο Δαλαμπύρα, Βαλάντη Φλώρο και Σωτήρη Νταή.

 

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Γιώργος Ράιος): Σακελλαρίου, Μακρής, Τριανταφύλλου (4′ λ.τ. Τσιτσικλής), Μορφογιάννης, Φλώρος, Κεσέογλου, Ξυνογαλάς, Μουτκανάς, Αζάς, Αρσενόπουλος, Παπαδόπουλος (25′ λ.τ. Ανδρεόπουλος).

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Καλλιμάνης, Φλώρος Παν., Κατσαμπάς (30′ λ.τ. Φλώρος Βαλ.), Φλώρος Αντ., Μανακούσιος Θ., Μολάς, Καραλής (60′ Δαλαμπύρας), Κίτσιος Π. (60′ Τσιάκος), Κίτσιος Δ., Κριεμάδης, Νταής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κορέστης, Πάλλας, Κουιμτζής.