Έκανε το «πάθημα»… μάθημα!

Μια φορά την πατάς! Την δεύτερη σου γίνεται μάθημα και τελειώνεις το παιχνίδι νωρίς!

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι άνθρωπο του Ηρακλή Χάλκης και το περσινό 2 – 4 από τον Τοξότης Λάρισας τους έγινε μάθημα και φε΄τος δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στο συγκρότημα του Χρήστου Γκάτα, το οποίο και κέρδισαν με το εμφατικό 6 – 1!

Τέσσερα από τα έξι τέρματα των γηπεδούχων πέτυχε ο Καλογιάννης! Συγκεκριμένα βρήκε δίχτυα στο 23′, 30′, 33′ (πέναλτι) και 58′.

Στο 28ο λεπτό και 37ο λεπτό τον όνομά τους στη λίστα των σκόρερ έβαλαν και οι Γιώργος Λιντέρης (απευθείας κόρνερ) και Χρήστος Ρέψης.

Το τελικό 6 – 1 διαμόρφωσε για τους φιλοξενούμενους με πλασέ στη κίνηση στο 78ο λεπτό, ο Μπαλαής.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Σπύρου Μούτσιου έφτασε τους 19 βαθμούς και παρέμεινε στη κορυφή του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας και στο +1 από την Αναγέννηση Καλοχωρίου που επίσης κέρδισε την 7η Αγωνιστική τη Θύελλα Ελάτειας με 2 – 0.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Κατηγιάννης, Εξουζίδης (60′ Φωτάκης), Τζεμολάρι (68′ Νικολούλης), Βογιατζής Χρ., Βογιατζής Σ., Μπακαλούλης, Λιντέρης, Ευαγγέλου, Γκουγκότης (65′ Μπαζούλης), Ρέψης (68′ Μήτση).

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Νικόλι, Μελανός Γ., Κανιούρας (78′ Αλίκο), Μελανός Ν., Γκουσγκούνης, Τσουμάνης, Παπατζήκος, Τσακνάκης (46′ Λιάκος), Κοττάκος (46′ Κανελλίδης), Μπαλαής, Τσίτσαβος (80′ Παπαδημητρίου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπράμης, Κουτίνα, Γούλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...