Έκλεισε τον Τζέιμς Ουέμπ η Λάρισα

Τον έκτο και τελευταίο ξένο ενόψει της νέας σεζόν εντόπισε η Λάρισα Bread Factory στο πρόσωπο του Τζέιμς Ουέμπ, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συμφωνία των δύο πλευρών «κλείδωσε» οριστικά.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Λάρισα BC αναφορικά με την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Οι Θεσσαλοί έχουν ήδη στις τάξεις τους το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου, ενώ ο Μπράντον Ρας αναμένεται στη χώρα μας την Πέμπτη (10/09) για να μπει σε ρυθμό προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Λίνου Γαβριήλ.

Ήδη η Λάρισα Bread Factory έχει αποκτήσει τους Τζέρι Σμιθ, Σακίλ Γκούντγουν, Ντάριους Ρόι και σε συνδυασμό με τον ελληνικό κορμό (Παπαδάκης, Κώττας, Μούρτος, Καμπερίδης, Σπυρόπουλος, Τσιρογιάννης Μόσιαλος) θέλει να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική στην Basket League της νέας σεζόν.

Το βάρος πλέον έχει πέσει στις δύο τελευταίες κινήσεις που θα ολοκληρώσουν το παζλ ενόψει της νέας σεζόν. Η μία εξ αυτών μάλιστα έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Τζέιμς Ουέμπ.

Oι Θεσσαλοί παρακολουθούν την περίπτωση του αθλητικού φόργουορντ, ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την υπόθεση μάλιστα χειρίστηκε ο Λίνος Γαβριήλ, ο οποίος είχε επαφές με τον παίκτη. Και κατάφερε να οδηγήσει την υπόθεση σε happy end.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ουέμπ υπέγραψε συμβόλαιο με τους Θεσσαλούς και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί, αλλά και να ταξιδέψει στη χώρα μας. ώστε να μπει στις προπονήσεις της ομάδας και να έχει την πρώτη επαφή με τους νέους συμπαίκτες του.

Σε κάθε περίπτωση, η Λάρισα BC ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο μία ακόμα κίνηση, με έναν παίκτη που βρίσκεται σε άκρως παραγωγική ηλικία (27 ετών) και αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό πάουερ φόργουορντ της νέας σεζόν.