Έκοψαν πίτα οι Μικτές ΕΠΣ Λάρισας…

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΝ Λάρισας στο εστιατόριο «Μαλλιώρας».

Μία όμορφη εκδήλωση από τη διοργανώτρια αρχή για την ομάδα του Νίκου Φώλλα Κ14 και το συγκρότημα του Δημήτρη Τσέτσιλα Κ16, όπου είχαν και την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά τις επιτυχίες των δύο συνόλων και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης όπου ευχήθηκε σε όλους μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χαρές, δίχως όμως τραυματισμούς.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τα παιδιά που απαρτίζουν τη Κ14 και Κ16 όπου και τους προπονητές αυτών, Νίκο Φώλλα και Δημήτρη Τσέτσιλα για τη μέχρι τώρα παρουσία τους αλλά και τη συνέχεια που αναμένεται εξίσου σημαντική.

Στην όμορφη αυτή βραδιά από την ΕΠΣΛ το παρών έδωσαν οι Λευτέρης Γρηγοριάδης, Αργύρης Γκρίμπας, Παντελής Τσακίρης, Βασίλης Μπανταβής, Κώστας Κουρδής, Δημήτρης Καρκατσέλας, Μανώλης Κωστόπουλος, Αχιλλέας Σταυρίδης και Νίκος Μίχος.

Τυχεροί από τη πρωτοχρονιάτικη πίτα για τη Κ14 αναδείχθηκε ο Μίλτος Λάτσος από τη Δήμητρα Γιάννουλης και ο Τάσος Ριζόπουλος από τη Κ16 και τον Ηρακλή Λάρισας που πήραν φυσικά και το αντίτιμο που ήταν χρηματικό ποσό.