Έκοψε την πίτα του ο Φαλανιακός

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης του πίτας πραγματοποίησε η ομάδα του Φαλανιακού σήμερα το βράδυ στο καφέ – μπαρ “apallou”. H κοπή έγινε παρουσία, ολόκληρης της ποδοσφαιρικής ομάδας και του προπονητικού τιμ, αλλά και του Δ.Σ. της ομάδας της Φαλάνης.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ - ΠΙΤΑ

Μεγάλος τυχερός ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Μπάμπης Σαχίνης που το φλουρί τον επέλεξε. Έτσι ο χαρισματικός επιθετικός θα έχει ένα μεγάλο “αβαντάζ” να σκοράρει με μεγαλύτερο ρυθμό το νέο έτος με τον Τάκη Παραφέστα να αισθάνεται πιο άνετα, λύνοντας και το επιθετικό πρόβλημα των “κιτρινόμαυρων”. Ενώ και το η αξία του φλουριού δεν ήταν μικρή με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει και το ποσό των εκατό ευρώ.

DSCN0008 (Αντιγραφή)

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με όλους να το διασκεδάζουν. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αποστόλης Καρακίτσιος ευχήθηκε σε όλους να είναι μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα. Για να συμπληρώσουν αντίστοιχα τις ευχές τους και οι αρχηγοί της ομάδας Κώστας Κολοβός και Νίκος Βαρσάμης.

DSCN9997 (Αντιγραφή)

Η δήλωση της βραδιάς βέβαια ειπώθηκε από τον κ. Κώστα Λυγούρα, μέλος του Δ.Σ. του Φαλανιακού και προέδρου της τοπική κοινότητας Φαλάνης, που έταξε πλούσιο γεύμα με δύο αρνιά, στο επόμενο χρονικό διάστημα σε μέρα και ώρα που θα ορίσει η διοίκηση της ομάδας,

DSCN0002 (Αντιγραφή)

Να αναφερθεί πως το παρών από το Δ.Σ. έδωσαν ο πρόεδρος Καρακίτσιος Αποστόλης, οι Αντιπρόεδροι Μπιζιώτας Σάκης και Θεοδοσίου Γιώργος, ο Γενικός Αρχηγός Αμανατίδης Στέλιος και γενικός γραμματέας Μπέλλος Κώστας. Ενώ από τα πόστα τους και οι Καραγιώργος Γιώργος, Σερλέτης Γιώργος και τα μέλη, Λυγούρας Κώστας, Τσάκαλος Βασίλης, Ξεσφίγγης Βασίλης και Πάνου Βασίλης.

DSCN9987 (Αντιγραφή)

Από πλευράς προπονητικού τιμ στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Τάκης Παραφέστας και ο Κακαράντζας Γιώργος, προπονητής των παιδικών τμημάτων του Φαλανιακού. Ειδική μνεία για την ψυχή της ομάδας κ. Παπαδόπουλος Φίλιππος που βρίσκεται συνεχώς κοντά στην ομάδα και βοηθώντας τα μέγιστα.

DSCN9996 (Αντιγραφή)

DSCN9984 (Αντιγραφή)

DSCN9994 (Αντιγραφή)