
Έμειναν… ευ«Χ»αριστημένοι!
Ιπποκράτης και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ για την 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας, καταφέρνοντας αμφότεροι να πετύχουν τον στόχο τους!
Πρώτα από όλα ο Ιπποκράτης, κατάφερε να πιάσει στη πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης τη Δόξα Αργυροπουλίου στους 40 βαθμούς και ξεκινούν από την ίδια αφετηρία τη… «μάχη» για το πρωτάθλημα στα play off. Από την άλλη η ΑΕΛ τερμάτισε στη 4η θέση με 32 βαθμούς και πήρε το εισιτήριο για την είσοδο στα play off.
Στον αγώνα τώρα και στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, όμως σε μία από αυτές, οι γηπεδούχοι διαμαρτύροντιτναι για πέναλι πάνω στον Κουκλωμένο στο 30′. Στη συνέχεια του πρώτου 45λέπτου η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τους παίκτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.
Στο δεύτερο μέρος και όσο τα λεπτά περνούσαν και με το διακίβευμα να είναι μεγάλο, όπως ήταν λογικό, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προστάτεψαν τα μετόπισθεν. Εν τέλει το γκολ δεν ήρθε ποτέ για κανένα στο εν λόγω ματς, όμως και για τους δύο συλλόγους, μετά και από τις ήττες των ανταγωνιστών τους, το αποτέλεσμα αυτό τους βοήθησε έτσι ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι.
Οι Συνθέσεις
Ιπποκράτης (Γιώργος Κοτσιανούλης – Θοδωρής Μπαλωτής): Κοτσιανούλης Κ., Γκόνας, Κουρούκας, Κωστάκης (56′ Φραχόλι Φ.), Φραχόλι Ο. (88′ Καραμπίνας), Βούγιας (56′ Μπάσιος), Μήτρος Χρ., Κουκλωμένος, Κίτσας, Ζυγούρης, Γεωργούλας.
ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας – Γιάννης Βασιλείου): Θεοχαρίδης, Μπόρος (26′ λ.τ. Πολύζος), Μέκρας, Γκάτης, Καλαπανίδας, Μακρής, Φούντογλου, Τασίκας (89′ Παπακωνσταντίνου), Κατσάρας, Γκόγκουρας (89′ Νιάμας), Μπιώτης (64′ λ.τ. Μετγιάζης).
Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρονίκος, Γκόγκος, Ντάνταλης.