Έμεινε στην απόλυτη ισορροπία!

Παρότι ήταν αυτός που είχε το πάνω χέρι στο ματς ο Ηρακλής Λάρισας τελικά έμεινε στο 0 – 0 με τον Μακεδονικό στο AEL FC ARENA.

Οι δυο ομάδες μπήκαν πιο προσεκτικές το ματς με τον Ηρακλή Λάρισας να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Μακεδονικού. Μάλιστα στο 42ο λεπτο ο Μπάμης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο ματς στο 50ο λεπτό όταν ο Αλεξίου βρέθηκε κοντά στο γκολ μετά από φάση διαρκείας αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Στο 62ο λεπτό ο Γκίκας απείλησε ξανά την εστία του Γουναρίδη, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τον Ηρακλή Λάρισας, με τον Ζαφειρίου να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα και πάλι πέρασε άουτ. Το 0 – 0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Ηρακλή Λάρισας να μην καταφέρνει να πάρει τη νίκη και τον Μακεδονικό να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το AEL FC ARENA.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Χάμος, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης (56′ Κούλπας), Αγρόδημος, Γκίκα, Μπάμης, Αλεξίου (76′ Κακαβίτσης), Ζαφειρίου, Χριστίδης.

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης (70′ Ουζούνογλου), Τσιαμπάζης, Βασιλείου, Καράμπελας, Μπρατσιάνι, Γαρύφαλος, Τσουκάνης, Λάλκοβιτς (70′ Ζανάκης).