Ένας “κεραυνός” του Βαλώζου έφτανε

Μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς “σφαίρες” ο Κεραυνός Παραποτάμου χάρις στο ένα και μοναδικό τέρμα του Αχιλλέα Βαλώζου στην επανάληψη, πανηγύρισε μεγάλο “διπλό” στην Ελάτεια, κόντρα στην τοπική Θύελλα στο γειτονικό ντέρμπι του 3ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας.

img_7156

Δίχτυα μετά από δύο αγωνιστικές βρήκε ο Παραπόταμος που κατάφερε να κερδίσει με το φτωχό πλην τιμιο 1 – 0 την Ελάτεια, παραμένοντας στην τρίτη θέση του Ομίλου με 14 πόντους και αφήνοντας την Ελάτεια στους 10.

img_7160

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στους φιλοξενουμένους. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Βαλώζος έβγαλε για τον Μπιτσαρά, αυτός με τη μία στον Μητσογιάννη που μπήκε περιοχή από τα αριστερά, πλάσαρε, όμως ο Κανταρίνος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, το σουτ του Κασίδα για την Ελάτεια, ο Μπαρμπαγιάννης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια και πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματός του.

img_7164

Η Ελάτεια είχε την υπεροχή των κινήσεων στο πρώτο μέρος, όχι όμως την ουσία, την οποία και βρήκε στην επανάληψη με τον Αχιλλέα Βαλώζο, ο Παραπόταμος.

img_7169

Ήταν το 63ο λεπτό όταν ο Τζιότζιος έβγαλε τη σέντρα και ο Βαλώζος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Κανταρίνο, γράφοντας κατά αυτόν τον τρόπο το τελικό σκορ υπέρ για τον Κεραυνό Παραποτάμου.

img_7172

Οι Συνθέσεις

img_7143

Θύελλα Ελάτειας (Στέλιος Παπαδόντας): Κανταρίνος, Κολέτσι, Κολτσίδας, Σολωμός, Κασίδας, Κολώνας, Τασιόπουλος, Παπαδόντας, Γκογκότης, Κέρι, Πραγκαφίλης.

img_7145

Κεραυνός Παραποτάμου (Νίκος Στογιάννης): Μπαρμπαγιάννης, Γραβάνης, Γεωργαντάς, Τσιόπας, Δελητζάνης, Πάσχος, Κορδέλας, Μπιτσαράς, Κίκε, Μητσογιάννης (Τζιότζιος), Βαλώζος.

img_7138

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζιμούρτος, Τζιόλας, Οικονομόπουλος.