Ένας Κερμελίδης για φίλημα!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) στην Υπέρεια, όπου η Δόξα υποδέχθηκε τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης και επικράτησε με 5 – 4 στη κανονική διάρκεια του αγώνα!

«Αγγλικό» σκορ είχαμε λοιπόν στο εν λόγω παιχνίδι, με τον Γιώργο Λυκοκώστα να κάνει ντεμπούτο στο πάγκο των «μαυραετών» και τη Δόξα να παίρνει τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝ Λάρισας.

Την αρχή στα γκολ έκανε ο Χρήστος Κερμελίδης που βρέθηκε σε εντυπωσιακή μέρα πετυχαίνοντας και τα πέντε γκολ των γηπεδούχων, βάζοντας έτσι την υπογραφή του στο παιχνίδι αυτό!

Γκολ για την Υπέρεια πέτυχε και ο Κώστας Κουσιώρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ για τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης σκόραραν από δύο φορές οι Γεράσιμος και Παναγιώτης Κίτσας…

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκατζούρης, Δημητρίου (75′ Κέτσι), Τσούνι (46′ Πατσιούρας), Τσιούρης, Πρίφτης, Ντόντος, Καλφόγλου, Γκατζόγιας, Κερμελίδης, Σουλτούκης, Ζαχαράκης (46′ Κουσιώρας).

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Βασιλείου, Κοτρώτσιος Αθ., Σκέντζας Χρ., Σκέντζας Β., Κοτρώτσιος Χρ., Παπαγεωργίου (77′ Γκόλτσιος), Κίτσας Γερ., Χαν, Ελιζόπουλος Σ., Παϊτέρης Π., Κίτσας Π.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Σούλης, Κοντογιάννης.