Ένας Μαντζαφούλης έφτανε!

Τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Λάρισας πέτυχε ο Α.Ο. Μαυροβουνίου, κερδίζοντας με το… φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής.

Το μοναδικό τέρμα των «πετεινών» σημείωσε ο Χρήστος Μαντζαφούλης στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, γκολ το οποίο παρά το γεγονός πως ήρθε νωρίς, διατηρήθηκε έως και το τελευταίαο σφύριγμα του κ. Δημερά.

Η ομάδα του Γιάννη Σιάρκου έφτασε με τη νίκη αυτή στους εννέα βαθμούς και την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ΕΠΣ Λάρισας, ενώ αυτήν του Βασίλη Μπακογιάννη διατηρήθηκε στους 13 βαθμούς και την 7η θέση της κατηγορίας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 8ο μόλις λεπτό. Ο Βασίλης Σπανός εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασ απ΄ όλους και κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι στον Χρήστο Μαντζαφούλη που από κοντά απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Σμόλικα Φαλάνης για το… τελικό 1 – 0.

Από πλευράς Σμόλικα οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Αλέξανδρο Κακαζούκη, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Δημήτρη Γκατζούλη και Θύμιο Μπέτση…

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (90’+1′ Παπαμάνος), Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Σπανός (68′ Γαρουφαλιάς), Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης, Ακριβόπουλος (84′ Μπατζέλας Β.), Βούκουτος (76′ Προβίδας).

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης (77′ Χασιώτης), Κακαζούκης, Σκούπρας, Κολοβός, Ζαμπέτας (46′ Γκατζιούρας), Μολάς, Μπέτσης, Γκατζούλης, Μπόντε, Ηλιόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Γκαρέλης, Ρουπέλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...