Ένας Μολάς έφτανε…

Μετά τη Λάρισα 2012, ο Σμόλικας Φαλάνης κέρδισε και τον Αετό Αμυγδαλέας, με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0. Λυτρωτής των πρασίνων της Φαλάνης, ο Θοδωρής Μολάς στο 75′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Έξι έκανε πλέον τους βαθμούς του ο Σμόλικας Φαλάνης, πιάνοντας κορυφή στη “μεγάλη” κατηγορία. Στον ανίποδα, η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη, γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και παρέμεινε χωρίς βαθμό στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, πριν εξιλεωθούν στα μισά του δευτέρου μέρους. Στο 20′ ο Γιώργος Κακαβίτσης σημάδεψε το δοκάρι του Αντώνη Κωνσταντίνου με κεφαλιά, ενώ δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου (45′) δοκάρι για λογαριασμό του Σμόλικα είχε και ο Κωνσταντίνος Μακρής.

Στην επανάληψη το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που χάρισε και τη νίκη στην ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης, σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Θοδωρής Μολάς στο 73ο λεπτό, με την μπάλα να βρίσκει και στο τοίχος των παικτών της Αμυγδαλέας πριν καταλήξει στα δίχτυα του Αντώνη Κωνσταντίνου.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Παπαδάμου, Βαρλάγκας, Πρατσίλας, Παπακωστούλης, Πλης (78′ Γουναράς), Ανδριανόπουλος Β., Ντάλλας, Φούντας, Φιλίππου (83′ Ραντίν), Καλογιάννης (50′ Ματθαίου).

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σέτζας, Σκούπρας, Μανακούσιος Θ., Βενέτης (65′ Μπέτσης), Μακρής (90′ Γκατζούρας), Μολάς, Μάτος (58′ Σπανός), Μανακούσιος Δ., Κακαβίτσης (83′ Κόκκινος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Νάκας, Κοτούμπας.