Ένα αρκούσε για τη Δήμητρα Γιάννουλης

Η Δήμητρα Γιάννουλης, χρειάστηκε ένα γκολ να επικρατήσει εντός έδρας του Κιλελέρ για τη 3η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Λάρισας.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα της Γιάννουλης, που έφτασε τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ το Κιλελέρ έμεινε στους 4εις βαθμούς και την 8η θέση της βαθμολογίας.

Μπορεί το πρώτο μέρος να ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα για τις δύο ομάδες, ωστόσο με το “καλημέρα” της επανάληψης είχαμε τέρμα και αυτό το σημείωσαν οι παίκτες της Δήμητρας Γιάννουλης.

Πιο συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό του αγώνα, ο… συνήθης ύποπτος Βασίλης Σπανός, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα με πλασέ ύστερα από γύρισμα του Πάρη Μπόντε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης, τίποτα δεν άλλαξε στον δείκτη του σκορ, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη έχοντας και δοκάρι στο 70′ με τον Πάρη Μπόντε με δυνατό σουτ από θέση βολής.

Τέλος, οι φιλοξενούμενοι εκφράζουν παράπονα για τη φάση του γκολ και προς το πρόσωπο του β’ βοηθού κ. Μπλιώνα καθώς αναφέρουν πως η φάση ξεκίνησε από θέση οφ σάιντ…

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Παπαγούλας, Καρέλας, Σαπάκος, Ντόκος, Αυλογιάρης, Παπακωνσταντίνου, Μπάμπαλης, Μπόντε Ντ. (75′ Μπουκουβάλας), Μπόντε Π., Σπανός (70′ Γουλούλης), Ραμάι (83′ Μπάμπαλης Ν.).

Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Κίτσιος Π., Παλάσκας (65′ Φορτομάρης), Μαντζαφούλης, Καρακάνος (65′ Κίτσιος Δ.), Αργύρης, Χατζής Γ., Γκαραλιάκος (80′ Ντονούδης), Μαλάκος, Παπαχρήστος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Γκαρέλης, Μπλιώνας.