Ένα γκολ αρκούσε…

Η Δόξα Ραχούλας πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο το Κιλελέρ με 1 – 0 για την 4η αγωνιστική της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Ραχούλας για τη φετινή χρονιά, καθώς στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές είχε γνωρίσει και ισάριθμες ήττες. Από την άλλη το Κιλελέρ συνεχίζει δίχως νίκη, καθώς μετράει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Το γκολ το οποίο έκρινε και την αναμέτρηση σημειώθηκε από πολύ νωρίς. Πριν καν συμπληρώσουμε δέκα λεπτά αγώνα και συγκεκριμένα στο 8΄ ο Νάστας με όμορφη εκτέλεση φάουλ “άνοιξε” το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια του αγώνα σημειώθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Όμως οι Αργυρακούλης, Γκόγκουρας, Τζήμουλας για τη Ραχούλα και οι Κουσιώρας, Χατζής και Χατζηλαδάς για το Κιλελέρ δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν.

Έτσι το 1 – 0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τη Δόξα Ραχούλας να παίρνει τη νίκη.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Ραχούλας (Χρήστος Γραβάνης): Παζιάνας, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης, Τσέλιγκας, Βλησσαρούλης, Καραγκιόζης, Αθανασούλης, Γκόγκουρας (82΄Τασουλής), Αργυρακούλης (70΄Τζήμουλας), Νάστας, Σταμουλάκης (60΄Σταμπολάκης).

Α.Ε. Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατζίκης): Κουκοφίκης (80΄λ.τ. Καρακυρίτσης), Παλάσκας, Ζιόμπουρας Αθ., Καραΐσκος, Κοκότσικας, Ντινούλης, Τζουρτζουκλής (60΄λ.τ. Τζαβέλλας), Παπαδημητρίου, Ζιόμπουρας Απ. (λ.τ. Κουσιώρας), Χατζής, Χατζηλαδάς.