Ένα γκολ αρκούσε!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς πέρασε από την έδρα του Κιλελέρ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, επικρατώντας με 1 – 0.

Η Αμπελιά μετά από αυτή τη νίκη πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στη συνολική της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 13 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην 9η θέση με την Νεάπολη. Το Κιλελέρ χρειάζεται νίκες για να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς βρίσκεται στη 16η θέση με 3 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση, δημιουργώντας τη πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία από πολύ νωρίς στο ματς. Στο 5′ κεφαλιά του Νίκου Δενελάβα, η μπάλα σταμάτησε στη γραμμή και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς θεωρούν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στην “επανάληψη” ο Ολυμπιακός Αμπελιάς κατάφερε να πάρει “κεφάλι” στο σκορ. Στο 55΄λοιπόν ο Λευτέρης Δενελάβας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χρήστου Λέτσιου έκανε το 0 – 1.

Το Κιλελέρ με τη σειρά του είχε κάποιες ευκαιρίες με τους Κώστα Χατζή και Αποστόλη Ζιόμπουρα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν και να ισοφαρίσουν. Έτσι το 0 – 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και η Αμπελιά πανηγύρισε τη νίκη.

Ακόμη, η Αμπελιά ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Κιλελέρ για την άψογη φιλοξενία στη σημερινή αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατζίκης): Καρακυρίτσης, Κοκότσικας, Καραΐσκος, Ζιόμπουρας Αθ., Παλάσκας, Γουρνάρης, Γκέκας, Τζουρτζουκλής (55′ Γούσης), Παπαδημητρίου, Ζιόμπουρας Απ., Χατζής (65′ Χατζηλαδάς).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Σταμπουλής): Μπράνος, Δενελάβας Ν., Τσάνος, Τολιόπουλος, Τσαντόπουλος, Σκλαπάνης, Νιαρίτης Δ., Δημακόπουλος, Γιωργής (60′ Τζήμας (62′ λ.τ. Καραγγέλης)), Λέτσιος (85′ Παναγιωτόπουλος), Δενελάβας Ελ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Τσαπράζης Τέγος Δ.