Ένα γκολ της έδωσε τη κορυφή!
Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1 – 0 εκτός έδρας απέναντι στη Δόξα Υπέρειας και ανέβει στη κορυφή της βαθμολογίας!
Και αυτό γιατί μπορεί στο ξεκίνημα του αγώνα να βρίσκοντας στη 3η θέση, όμως η Αναγέννηση Φαρσάλων αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Πελασγιώτιδα και έτσι υποχώρησαν αυτές οι δύο ομάδες για να ανέβει η Αμπελιά στη πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Λάρισας.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα πέρασε δίχως κάτι σημαντικό και αξιοσημείωτο. Με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά να μη μπορούν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστίας. Έτσι η ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων βρήκε τους ποδοσφαιριστές των ομάδων ισόπαλους χωρίς σκορ στον αγώνα.
Στην επανάληψη όμως όλα άλλαξαν. Και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου να «ανοίξουν» το σκορ. Συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από σέντρα του Σιδηρόπουλου Παναγιώτη, με πλασέ ο Νίκος Δενελάβας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτασαν λίγο αργότερα πολύ κοντά στην ισοφάριση. Στο 75΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Ευθυμιάδη και η μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε και η Αμπελιά πανηγύρισε τη νίκη με 0 – 1!
Οι άνθρωποι της Αμπελιάς ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της Υπέρειας για τη φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι.
Οι Συνθέσεις
Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος Αντ., Παπαδόπουλος Απ., Ευθυμιάδης, Τσιούρης Κ., Κλιάφας Β., Γούναρης, Κερμελίδης (75′ Μαλέσκα), Τσιούρης Γ., Μαργαριτόπουλος, Γκατζόγιας, Βαΐτσης (60′ Παλιούρας).
Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Μπράνος, Γιαχνής, Τολιόπουλος, Καραγγέλης, Δενελάβας Ν., Παναγιωτόπουλος (85′ Αλεξούλης), Σιδηρόπουλος, Σκλαπάνης, Δενελάβας Ελ., Κουλάκογλου, Λέτσιος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Ζαχαρός, Αθανασούλας.











