Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό

Το πολύ καλό αμυντικό στήσιμο της ομάδας από τον Νίκο Φακίτσα δεν ήταν αρκετό ούτως ώστε η ομάδα του Βλαχογιαννίου να φύγει με το θετικό αποτελέσμα από το γήπεδο της Φαλάνης, όπου και εν τέλει έχασε με 2 – 0 από τον τοπικό Φαλανιακό.

Το παιχνίδι ουσιαστικά ξεκίνησε στο 48′ όταν ο Δημήτρης Μανακούσιος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαγεωργίου με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Και πάνω που δεν είχαν κοπάσει οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ήρθε και το δεύτερο γκολ με τον Μάκη Πανταζή αυτή του φορά να είναι ο δράστης στο 53ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν στο 65′ να είχαν διευρύνει το σκορ με την κεφαλιά του Δημητρη Μανακούσιου η οποία σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Ξεφτέρη στο 75′ και τον Γιάννη Φακίτσα σοτ 80′ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Μιγδάνης, Φατούρας, Βαρσάμης, Μανακούσιος Γ., Πανταζής Γ., Μανακούσιος Δ., Κολοβός, Παπαγεωργίου (75′ Πανταζής Θ.), Παπαδόπουλος, Καλόγηρος, Ιγγλέζος, Τσιρόπουλος (80′ Φραγκογούλας).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Τσουρής, Μητούλας (47′ Μίσιος), Καρακώστας, Ιωαννίδης, Καρατζιόλης, Σαπουνάς Β., Γκουρομπίνος, Τσάτσος (80′ Σκουρέλης), Ξεφτέρης, Τασιούλης, Κουζιώνης (60′ Φακίτσας Γ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζήλος, Τσακνάκη Δ., Καραμπούλας.