Ένα ματς που δεν έληξε ποτέ στην Μαρμαρίνη!

…ή αλλιώς “σκηνές σκληρού ροκ” διαδραματήστηκαν στο γήπεδο της Μαρμαρίνης, εκεί όπου ο τοπικός Χείμαρρος υποδέχτηκε τον γειτονικό Ελευθεριακό σε ένα παιχνίδι όπου φρόντισαν τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι να μην τελειώσει ποτέ και ακόμη και ώρες μετά να παραμένει άγνωστη η τύχη της εξέλιξης του αγώνα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…

Ο Χείμαρρος ήταν πιο αποφασιστικός στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Νοβοκρεσενίδη στο 17ο λεπτό της συνάντησης μετά από πάσα – τρύπα στην άμυνα των φιλοξενουμένων του Καλαματιανού Δημήτρη Σκιά.

Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός παιχνιδιού με το χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπι με πολύ δύναμη, πάθος, παράπονα από την διατησία τα οποία άλλοτε δικαιολογημένα και άλλοτε αδικαιολόγητα.

Το πρώτο μέρος των επεισοδίων διαδραματίστηκε στο ημίχρονο εκεί όπου υπήρξε έντονος διαπλικτισμός μεταξύ ποδοσφαιριστών και Χρήστου Αγγελούλη (ρέφερι) δίχως όμως η κατάσταση να ξεφύγει, μυρίζοντας όμως “μπαρούτι” το οποίο χρειαζόταν απλά ένα σπίρτο για να πάρει “φωτιά”.

Και το σπίρτο ήρθε στο 58ο λεπτό όταν ο Κολοβός έκανε προβολή προ του Μητρακόπουλου και παραχώρησε κόρνερ με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται εντονότατα για πέναλτι. Οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν για περίπου 5 λεπτά εντός αγωνιστικού χώρου, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι και τους γηπεδούχους να ζητούν να συνεχιστεί το παιχνίδι με κόρνερ όπως και υποδείχθηκε. Κάπου εκεί όμως σύμφωνα πάντα και με τα όσα έχει γράψει στο φύλλο αγώνας ο Χρήστος Αγγελούλης, ο ρέφερι της συνάντησης δέχθηκε απειλές από τους ποδοσφαιριστές Σπύρο Μπέλτσιο (Ελευθεριακό) και Γιάννη Κωστούλη (Μαρμαρίνη) για την απόφαση καταλογισμού πέναλτι ή όχι, με την κάθε πλευρά να φωνάζει ότι ευνοούσε το σωματείο του.

Όπως λοιπόν ενημερωθήκαμε στο φύλλο αγώνας ο κ. Αγγελούλης έγραψε πως απέβαλε τους ποδοσφαιριστές Σπύρο Μπέλτσιο και Γιάννη Κωστούλη με τον πρώτο να ξεσηκώνεται και να ζητά τον λόγο από τον ρέφερι, ορκιζόμενος μάλιστα στην υγεία της μητέρας του πως ουδέποτε έβρισε και απείλησε τον διαιτητή.

Βέβαια ενεργό ρόλο στα επεισόδια είχαν και διάφοροι φίλαθλοι οι οποίοι όμως ευτυχώς έμειναν μονάχα στα λόγια με την συμβολή των ψυχραιμοτέρων.

Τελικώς το παιχνίδι δεν τελειώσε ποτέ, καθώς ο Χρήστος Αγγελούλης τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι στην προσπάθεια να χωρίσει ποδοσφαιριστές, γλιστρώντας και πέφτοντας εντός των αποδυτηρίων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι ούτε ως επόπτης.

Η τύχη του παιχνιδιού θα “παικτεί” στα γραφεία της Ένωσης εκεί όπου και θα αποφασισθεί τι ακριβώς θα γίνει και πότε.

Για το τυπικό μέρος και πριν το παιχνίδι λήξει, ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης προηγούταν με 1 – 0.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως σύμφωνα με το φύλλο αγώνας το παιχνίδι δεν διεκόπηκε εις βάρος καμίας ομάδας, αλλά λόγω τραυματισμού του διαιτητή.

Οι όμορφες παρουσίες δεν θορυβήθηκαν ιδιαίτερα από τα όποια επεισόδια και το χαμόγελο τους απλά κοσμούσε το γήπεδο της Μαρμαρίνης. Περισσότερα για τις εν λόγο δεσποινίδες την Τετάρτη σε σούπερ – θεματάρα…

Οι Συνθέσεις

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Χρήστος Τασιούλης): Παπανικολάου, Αγγέλης, Σκλήκας, Καλογιάννης, Κολοβός, Μπάτσικας, Περδικούλης, Νοβοκρεσενίδης, Κωστούλης, Σκιάς, Νάκης.

Ελευθεριακός (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Συράκης, Δεληγιάννης, Φροξυλιάς (34′ Θοδωράκης), Μητρακόπουλος, Μόκας, Τζιούρας, Ραπτοτάσιος Π., Οντεάν, Μπέλτσιος, Κασίδας, Περικλής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Διαμαντής Θ., Καραγιάννης.