Έξαλλη blogger με Πικέ: “Άκου loser, είσαι ένας αξιολύπητος τύπος που κλωτσάει μία μπάλα”

Έξαλλη με τον Ζεράρ Πικέ είναι μία blogger από τη Σουηδία, εξαιτίας της άρνησης του Ισπανού αμυντικού να χαιρετήσει τον γιο της. Ως αντίποινα η αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφία του με μία άγνωστη, ξανθιά γυναίκα, την οποία συνόδευσε με ένα σκληρό μήνυμα.

Ο Ιούνιος αναμφίβολα δεν ήταν ο μήνας του Ζεράρ Πικέ. Ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, για προσωπικούς -λόγω του χωρισμού του με τη Σακίρα- και όχι αγωνιστικούς λόγους.

Ένα ακόμα περιστατικό ήρθε να επαναφέρει το όνομα του 35χρονου στην επικαιρότητα και για ακόμα μία φορά ο λόγος δεν είναι ευχάριστος.

Συγκεκριμένα, μία blogger από τη Σουηδία και παρουσιάστρια, η Κατρίν Ζιτομιέρσκα, ενοχλήθηκε και έγινε έξαλλη με τη στάση του Πικέ, ο οποίος αρνήθηκε να χαιρετήσει τον γιο της. Για να εκδικηθεί τον Ισπανό διεθνή μάλιστα αποφάσισε να δημοσίευση στα social media, όπου έχει και μεγάλο κοινό, φωτογραφία του έμπειρου αμυντικού με μία άγνωστη, ξανθιά γυναίκα, η οποία τον συνόδευσε.

Ο Πικέ με την άγνωστη, ξανθιά γυναίκα
Ο Πικέ με την άγνωστη, ξανθιά γυναίκα
INSTAGRAM

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Κατρίν συνόδευσε την ανάρτηση με ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο δεν ήταν δόλιου κολακευτικό για τον Πικέ:

“Άκου, loser. Μάλλον όλα τα κορίτσια στο πάρτι ήθελαν να συνευρεθούν ερωτικά μαζί σου, αλλά όταν σε είδα σκέφτηκα μόνο τον γιο μου και κινήθηκα κατευθείαν προς το μέρος σου. Σου ζήτησα να χαιρετήσεις τον γιο μου. Μου είπες όχι. Μα γιατί;

Επειδή είσαι τύπος που μπορεί να ντριμπλάρει την μπάλα; Αυτό δεν με εντυπωσιάζει και πολύ. Το λυπηρό είναι ότι η φήμη έχει πάει στο κεφάλι σου και αυτό είναι αξιολύπητο. Είσαι απλά ένας τύπος που κλωτσάει μία μπάλα. Εγώ η ίδια έχω ένα αγόρι που το κάνει επίσης. Αλλά ξέρεις ότι το κάρμα είναι σκληρό και θα δαγκώσει τον γ@μ@μ@νο σου κ@λο”.

Πηγή: Sport24.gr