Έξαλλος ο Καρυπίδης και έντονα παράπονα σε Περέιρα, Γραμμένο

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά είδε τον Μέλο Περέιρα να… πετάει την μπάλα στην κερκίδα και τον Βαγγέλη Γραμμένο να δηλώνει ότι «δεν ασχολείται με τη διαιτησία»!

Ο Άρης προσπαθεί να βρει το δίκιο του και κυρίως να πάρει σοβαρές απαντήσεις για τα κριτήρια ορισμού του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Κυριακής (22/9) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Παρότι μάλιστα, ο Μέλο Περέιρα είχε δεσμευτεί για τον ορισμό ξένου διαιτητή από την περσινή σεζόν. Η παρουσία τόσο του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή όσο και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου στη σύσκεψη στο Υφυπουργείου Αθλητισμού, ήταν και ο κύριος λόγος της παρουσίας του Θόδωρου Καρυπίδη καθώς ζήτησε απαντήσεις από τον Περέιρα αλλά και τον Βαγγέλη Γραμμένο. Για μια ακόμη φορά όμως, αμφότεροι, δεν τις είχαν.

Σύμφωνα με τη διαρροή της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε έντονα παράπονα στον Περέιρα για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου, ζήτησε να μάθει τι άλλαξε στο σκεπτικό του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή κι εκεί που είχε δεσμευτεί (από πέρυσι) ότι θα ορίσει ξένο διαιτητή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, ξαφνικά πήγε στη λύση του Θεσσαλονικιού διαιτητή. Απάντηση δεν πήρε και ο κ. Καρυπίδης του ξεκαθάρισε πως, ό,τι κι αν γίνει η ευθύνη πλέον είναι δική του διότι πρόκειται για λανθασμένο ορισμό. Καμία απάντηση δεν πήρε επίσης για τα κριτήρια.

Ακολούθησε η συνομιλία σε έντονο τόνο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Και από τον τελευταίο, ο κ. Καρυπίδης ζήτησε να μάθει τα κριτήρια και τον ρώτησε (σύμφωνα με τη διαρροή της ΠΑΕ Άρης)… «πως γίνεται όλη η Θεσσαλονίκη να ξέρει από Δευτέρα ότι θα οριστεί ο Σιδηροπουλος;».

Κατά την… προσφιλή συνήθειά του, ο κ. Γραμμένο απάντησε ότι δεν ασχολείται με τη διαιτησία. Εκεί ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε στη δικαιολογημένη καχυποψία και ρώτησε α») «ποιος είναι ο ρόλος της ΕΠΟ», β) «ποιος ορίζει τους διαιτητές, γ) «με ποια κριτήρια ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος» και δ) «γιατί δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής;», όπως είχαν διαβεβαιώσει όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

Πηγή: gazzetta.gr