Έξαλλος ο Κρόος με δημοσιογράφο: “Είχες 90 λεπτά και μου κάνεις αυτή τη γ…η ερώτηση;”

Ο Τόνι Κρόος έγινε έξαλλος με έναν Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος μετά την κατάκτηση του Champions League τον ρώτησε αν του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Λίβερπουλ κυριάρχησε στο παιχνίδι.

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Τόνι Κρόος, όπως και όλοι οι παίκτες της Ρεάλ, αφού κατέκτησαν το 14ο Champions League στην ιστορία του συλλόγου, μέχρι που ένας Γερμανός δημοσιογράφος κατάφερε να χαλάσει τη διάθεση του 32χρονου.

Μετά τους πανηγυρισμούς ο Γερμανός διεθνής πήγε στο flash interview για να μιλήσει με τους συμπατριώτες του. Τότε, ένας από τους ρεπόρτερ του κάνει μια ερώτηση, η οποία δεν του άρεσε στον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Λίβερπουλ κυριάρχησε στο παιχνίδι, με τον Κρόος να γίνεται έξαλλος και να αποχωρεί.

“Είχες 90 λεπτά για να σκεφτείς λογικές ερωτήσεις, ειλικρινά, και μετά μου κάνεις αυτές τις δύο γ…ες ερωτήσεις;. Αυτό είναι τρελό”, τόνισε νευριασμένα, με τον ρεπόρτερ να προσπαθεί να αλλάξει το κλήμα που ήδη είχε στραβώσει.

“Δεν είναι περίεργο που μερικές φορές έχεις μπελάδες κόντρα στη Λίβερπουλ. Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Δεν παίζουμε σε παιχνίδι ομίλων, παίζουμε στον τελικό του Champions League”, συνέχισε πριν αποχωρήσει.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ στο ΠαρίσιΠηγή: Sport24.gr