Έξωση στον Ηρακλή απ’ το Καυτανζόγλειο!

Την πρόθεσή της να μην παραχωρήσει το Καυτανζόγλειο στον Ηρακλή τη νέα αγωνιστική περίοδο, λόγω των οφειλών που υπάρχουν, γνωστοποίησε και με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Διοίκησης του γηπέδου. Όπως υποστηρίζει, έχουν γίνει προσπάθειες ανεύρεσης λύσης για το ποσό των 120.000 ευρώ που είναι το χρέος, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Υπογραμμίζει μάλιστα, πως είχε ενημερώσει τον «Γηραιό» για την πρόθεση να κινηθεί νομικά, ενώ καλεί τους ανθρώπους της ομάδας σε συζήτηση για να βρεθεί λύση, προκειμένου ο Ηρακλής να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

«Ύστερα από σειρά δημοσιευμάτων στον Ηλεκτρονικό Τύπο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό για την απόφασή της να μην παραχωρήσει το Στάδιο για αγωνιστικές υποχρεώσεις στην ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ κατά την νέα αγωνιστική περίοδο. 

Αυτήν τη στιγμή υφίστανται οφειλές της ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ στο Στάδιο συνολικού ποσού 120.000,00 ευρώ προερχόμενες τόσο από την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, όσο και την περίοδο 2013-2014. Το Στάδιο ύστερα από επανειλημμένες προσπάθειες να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της ομάδας, προχώρησε σε συμβάσεις αποπληρωμής οφειλών και εκχωρήσεις από την άνοιξη του 2013. 

Έκτοτε ουδεμία καταβολή υπήρξε, παρά την καλή διάθεση της Επιτροπής για συμβιβασμό και διακανονισμό του οφειλόμενου ποσού. Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Διοίκησης επέδειξε μεγάλη ανοχή στο θέμα του οφειλόμενου ποσού και παρότι κατήγγειλε τη σύμβαση, στις αρχές της χρονιάς ξαναυπέγραψε σύμβαση παραχώρησης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 καλή τη πίστει και προς εξυπηρέτηση των σκοπών της ομάδας. Η Διοίκηση της ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ παρείχε συνεχείς διαβεβαιώσεις ότι θα τακτοποιηθεί το χρέος ή τουλάχιστον μέρος αυτού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 

Η χρονιά έκλεισε με τα πλέιφ οφ στο Στάδιο, παρά την μη καταβολή οποιουδήποτε ποσού, ενώ μάλιστα καθ όλη την αγωνιστική περίοδο υπήρξαν και εκτεταμένες ζημιές στο γήπεδο. 

Η Επιτροπή Διοίκησης βλέποντας την παντελή απουσία της ομάδας στα θέματα που αφορούσαν την αποπληρωμή των οφειλών της, ενημέρωσε την ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ ότι θα κινηθεί νομικά και το Στάδιο δεν θα παραχωρηθεί για την προσεχή περίοδο. Με την από 18/06/2014 αγωγή και διαταγή πληρωμής συνολικού ποσού περίπου 120.000,00 ευρώ η
Διοίκηση της ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ ήταν ενήμερη για τις νομικές ενέργειες στις οποίες κατέφυγε η Διοίκηση του Σταδίου.
Κατόπιν όλων αυτών, η Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ να προσέλθει σε συζήτηση για εξεύρεση λύσης. 

Επιτροπή Διοίκησης
του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου
»