«Έπιασε» τριάδα με τον Βασίλη Φούντα!

Ο Βασίλης Φούντας ήταν αυτός που έκρινε το ντέρμπι ανάμεσα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και τα Βούναινα για τον 2ο όμιλο της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας κι έτσι οι «πορτοκαλί» επέστρεψαν στις νίκες!

Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο όπου οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν για ενενήντα λεπτά να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, δεν τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό και τελικά η ομάδα του Γιώργου Καφφέ στο 70′ πέτυχε το μοναδικό γκολ που της έδωσε και τη νίκη.

Έτσι, η Αστραπή Νέας Πολιτείας έφθασε τους σαράντα τέσσερις βαθμούς και τη τρίτη θέση στη βαθμολογία, ενώ το σύνολο του Βαγγέλη Τζιόλα έμεινε στη τέταρτη θέση με τους σαράντα δύο βαθμούς.

Στο 17ο λεπτό ο Κυριάκος Ζησούλης εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σοφοκλή Μπιμπλιτζή.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα στο παιχνίδι, ο Βλησαρούλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Χρήστος Δαλαμπύρας που βρέθηκε στη πορεία της μπάλας δεν κατάφερε στο δεύτερο δοκάρι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Δημήτρη Πραγγαφίλη, με τη μπάλα όπου πέρασε άουτ.

Η Αστραπή Ν. Πολιτείας προηγήθηκε στο παιχνίδι στο 70ο λεπτό με τη συνεργασία των Κυριάκου Ζησούλη και Βασίλη Φούντα, όπου ο τελευταίος κέρδισε τον Σοφοκλή Μπιμπλιτζή κι έκανε το 1 – 0!

Επτά λεπτά μετά, οι «πορτοκαλί» απείλησαν ξανά με το σουτ του Κωνσταντίνου Θεοχάρη από κάθετη πάσα του Κυριάκου Ζησούλη, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Με τη συμπλήρωση ογδόντα λεπτών αγώνα, ο Αποστόλης Ταρταμπούκας που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή πλάσαρε από πλάγια θέση και είδε τη μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των Βουναίνων.

Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του Χρήστου Δαλαμπύρα να απειλήσει με δυνατό σουτ από πλάγια θέση και δεξιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Πραγγαφίλης, Μπόνιας (66′ Θεοχάρης), Μητάκος, Κατσιάνος, Χλωρός, Κολλάτος, Καλτσάς (78′ Ταρταμπούκας), Καφφές, Φούντας, Ζησούλης, Μανώλης (83′ Μηλίγκας).

Α.Ε. Βουναίνων (Βαγγέλης Τζιόλας): Μπιμπλιτζής, Νταναβάρας, Δολιάνης, Χριστοδούλου, Χατζόπουλος, Ελευθέρογλου, Ρουμελιώτης (46′ Τσανάς), Γεωργούλας, Δαλαμπύρας, Καρατζούκος (55′ Μερτζανίδης), Βλησαρούλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Καρακώστας, Νίκζας.