«Έργα ύψους 1 εκατ. ευρώ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη για βελτιωτικά έργα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στο γήπεδο του Πανιώνιου.

Βελτίωση υποδομών, κερκίδων, αποδυτηρίων, αλλαγή καθισμάτων, αντικατάσταση χλοοτάπητα κι άλλα έργα που θα αναβαθμίσουν την όψη και τη χρήση του γηπέδου προβλέπει η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου να εγκρίνει το ποσό, που προέρχεται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και που προβλέπει αντίστοιχες εργασίες σε δεκάδες δήμους ανά την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικού Συμβούλιο του Δήμου Νέας Σμύρνης, στη συνεδρίαση που έγινε τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη για πίστωση ποσού 1 εκατομμυρίου ευρώ για έργα στο γήπεδο του Πανιωνίου ΓΣΣ. Το ποσό αυτό προέρχεται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» το οποίο εγκρίθηκε πρόσφατα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση και αφορά δεκάδες δήμους ανά την Ελλάδα.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης αποφάσισε το ποσόν που του αναλογεί να το διαθέσει για την περαίωση άκρως απαραιτήτων έργων στο Στάδιο του Πανιωνίου, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του συλλόγου. Τα έργα θα αφορούν βελτίωση αποδυτηρίων, των κερκίδων στις Θύρες 1, 2, 3 του γηπέδου, αλλαγή καθισμάτων, στήριξη, στεγανοποίηση όλων των χώρων-γυμναστηρίων που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες 1-2-3 και στεγάζουν τα τμήματα Ενόργανης, Στίβου, Τζούντο, Βόλεϊ και τοποθέτηση σύγχρονου υβριδικού χλοοτάπητα ο οποίος θα επιτρέπει τη συχνότερη χρήση του ποδοσφαιρικού αγωνιστικού χώρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα έργα αυτά, αναμένεται να ανακοινωθούν από τη διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣΣ και από το Δήμο Νέας Σμύρνης».

Πηγή: gazzetta.gr